Moral Down

28.12.12 19 Comments A+ a-




Bismillahi Rahmani Rahim




Oh sadis!..
Ini adalah sangat sadis!

Kalau kau jatuh tergolek depan makcik-makcik itu sudah dikira sadis, ini lagi sadis!
Kalau zip seluar kau tak berzip semasa jalan dengan gaya machonya sudah dikira sadis, ini 3 bilion kali sadis!


















Adakah in petanda bahasa manja dikalangan bayi bayi sudah semakin pupus!


19 komen

Write komen
keri ikhwan
AUTHOR
December 28, 2012 at 1:58 AM delete

kahkah.. padan muka.. bahasa manja cuma digunakan anak2 gadis terutama d fesbuk.
pantang anak jantan berbahasakan bahasa manja.

Reply
avatar
Watercolour
AUTHOR
December 28, 2012 at 2:04 AM delete

bahasa dak-dak minta penyepak sedaih.

Reply
avatar
The Sharkox
AUTHOR
December 28, 2012 at 3:28 AM delete

ko tulih apa pun aku takleh nak hadam

Reply
avatar
BiskOt
AUTHOR
December 28, 2012 at 3:40 AM delete

XDD~ *geleng2 kepala* .. betul Cik Nua, kami baby intelektual, kami guna bahasa baku.. nanti dady dengan mami cubit pipi kalau.. kalau kita.. tak cakap betul-betul!.. XD . (budak sikalang haa, woyoo.. meleka ckap, itu selupa, jagung punya betih ada manyak keluar kelupop2)

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
December 28, 2012 at 4:04 AM delete

kah kah kah... Mem Kecik aku jer cakap macam tue... tapi la nie dah advance sikit laaa.. XD

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
December 28, 2012 at 7:16 AM delete

hahahaha.. aku rasa mcm nak sepak je kalo dgr ada org cakap cmtu kat mane2 budak kecik.. hahahaha sorry :p

Reply
avatar
December 28, 2012 at 8:54 AM delete

sekarang ni orang cakap kalau cakap dengan budak2 jangan buat2 pelat, nanti budak tu mengikut cakap pelat tu last2 susah nak ubah bila besar, kena cakap cam biasa je

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
December 28, 2012 at 10:24 AM delete

Hahaha, plan nak amik hati bdak, trus hancur hati sendiri...

TerbaEk laaah!

Reply
avatar
Noor Suraya
AUTHOR
December 29, 2012 at 1:05 AM delete

Hahahahahahhahahahaha...amek hg kena sedaih

Reply
avatar
December 29, 2012 at 8:42 PM delete

hahaha.. tp nak cakap ngan budak xboleh cakap bahasa mereka.. nanti sampai ke tua asik cakap bahasa baby je

Reply
avatar
December 30, 2012 at 6:43 PM delete

kena sound sedas. tepat menikam jantung. hambik ko..! nak guna bahasa manja lagi.. hahaha~

Reply
avatar
deno
AUTHOR
December 31, 2012 at 1:47 AM delete

hahahaha... lain kali kena cakap betul2 walaupun ngan budak kecik.. hihik..

Reply
avatar
cci
AUTHOR
December 31, 2012 at 6:51 AM delete

hahaha,, hambik kau.. wahaha.. kan de kena sebiji.

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
December 31, 2012 at 4:48 PM delete

salam blh bagi alamat kt email n detail blh..teddy_bie87@yahoo.com

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
January 1, 2013 at 7:16 PM delete

hahaha...mmg sadis...bahas baby dh pupus.. :D

Reply
avatar
ParkAir
AUTHOR
January 1, 2013 at 10:32 PM delete

tu la.. jangan ajar cakap telo dengan budak sekarang..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
January 9, 2013 at 3:40 PM delete

budak sekarang pakai bahasa SMS je..

Reply
avatar