Jejaka Yang Dihantui

7.12.12 18 Comments A+ a-



Bismillahi Rahmani Rahim





Lokasi : dalam lif sebuah rumah flat kos rendah










Apa yang aku rasa :


























































































Apa yang sebenarnya berlaku : 









Wise man once said :

Garisan yang memisahkan orang yang tak suka lipas dan orang yang geli kat lipas adalah sangat halus
-makhangma gandhi-




Contohilah kegagahan lipas..lipas tak ada kepala pun boleh hidup..kau mampu?
-embekk einstein-








Respon kepada entri encek cero di sini

18 komen

Write komen
Watercolour
AUTHOR
December 7, 2012 at 1:46 AM delete

-_-
~~poyos~~
| |
| |
/ \

Yeah! makhangma gandhi!!!

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
December 7, 2012 at 2:33 AM delete

bahahhahahhaa.... ape nie takut lipas.. wakakakaka

Reply
avatar
Len Inouie
AUTHOR
December 7, 2012 at 2:46 AM delete

Hahaha.. aku paling benci lipas terbang. Celaka! Meremang segala bulu termasuk bulu yang belum tumbuh. GELIII!!

Reply
avatar
keri ikhwan
AUTHOR
December 7, 2012 at 2:46 AM delete

time boring2 selalu main ngan lipas.. :D

Reply
avatar
December 7, 2012 at 7:05 AM delete

camne la kalau tetiba pintu lif terbukak n awek cun nampak ko camtu?? apa reaksi beliau..?? hahahahaa~

nasib baik x keluar suara kaver ayu time tu?? lol. XD

Reply
avatar
encik cool
AUTHOR
December 7, 2012 at 8:35 AM delete

suka betul tgk jam at ats itu bergerak..

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
December 7, 2012 at 9:09 AM delete

hahah amik itu ridsect dan sembur sama dia, atau tggu dia landing pastu pijak saja ^^

Reply
avatar
BiskOt
AUTHOR
December 7, 2012 at 7:38 PM delete

lipas busuk kot~ =A=""" . pernah histeria lipas merayap atas kulis kaki dan lengan..(waktu tgh tidor )siap terbang2 lg dan... tak masal bangun secara drastik, mejerit terlolong2. tp itu waktu darjah dua. now! mana lipas mana ?! meh nak bunuh membunuh. melampau btol! *emo2~*

Reply
avatar
kiru magu
AUTHOR
December 8, 2012 at 3:29 AM delete

quote tu mmg awesome,klu meg tak kisah pun lipas tp klu cicak mmg tak tahan la

Reply
avatar
cci
AUTHOR
December 8, 2012 at 7:47 PM delete

eeii.. x ske lipas...

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
December 9, 2012 at 5:35 AM delete

Hahaha, kita patut buat The League of Anti-Lipas! Hahaha!!

Aku rasa, terjun bungee lagi tak takut dr bertempur dgn lipas..hehehe

Reply
avatar
Kertas Kosong
AUTHOR
December 9, 2012 at 5:48 AM delete

kalau pergi mana-mana, sediakan sebotol spray berisi sabun. senjata rahsia melawan lipas. pepper spray pun boleh jugak, haha...

Reply
avatar
TiranaAduka
AUTHOR
December 10, 2012 at 9:50 AM delete

lukis sendiri ke tu?
Agak2 leh lukiskan gambr ta dgn motor tak? Kalau sudi.

Reply
avatar
Noor Suraya
AUTHOR
December 18, 2012 at 8:58 PM delete

lipas tu gemok..dah nmpk cam lalat.hhiih/\..eh..lalat ka lipas tu??

Reply
avatar
December 19, 2012 at 1:10 PM delete

Oggy & the cocroaches... ;)

Reply
avatar