Kurang Huruf Punya Rabu

19.12.12 21 Comments A+ a-



Bismillahi Rahmani Rahim



R_up_o_d   E_tr_


W_rd_ _ ss We_n_sd_y

















































Amacam? cukup kurang huruf tak intro entri ni? keh keh
Jadi, sila teka apa yang cuba disampaikan oleh kartun diatas?
Kalau betul memang kamu orang ohsem!

21 komen

Write komen
Sopok
AUTHOR
December 19, 2012 at 3:31 AM delete

Wooooo... Aku tahu, mesti kau nak tunjuk yang kau pun berbakat jadi hantu kotak. *clap clap*

Reply
avatar
norinaomar
AUTHOR
December 19, 2012 at 3:35 AM delete

konon-kononnya dia nak jadi yang surprise box tu..ala kalau bukak kotak tu tiba-tiba toinggg ada patung keluar..gitulah...

Reply
avatar
Taufik
AUTHOR
December 19, 2012 at 4:16 AM delete

moralnya, surprise/kejutan adalah hak milik setiap insan
walaupun beliau hanyalah siput babi, tiada diskriminasi untuknya

Reply
avatar
nurdani
AUTHOR
December 19, 2012 at 4:54 AM delete

surpriseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
December 19, 2012 at 5:18 AM delete

ooh...Reupload Entry Wordless Wednesday

aik apsal aku je yg mau layan soklan ko ni? (0_o")

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
December 19, 2012 at 5:23 AM delete

Ooooo.. dia nak jadi Mat Kotak.. atau berfikir di dalam kotak.. er... kengkonon dia kurus laaa... err...

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
December 19, 2012 at 6:08 AM delete

hmmm...die testing kotak tu nak tengok sesuai ke tak utk jadi pod yg kebal utk end of the world mengikut kalender mayan yg jatuh pd hari jumaat ni...lolwut? kakaka *troll face*

Reply
avatar
December 19, 2012 at 6:28 AM delete

ko cuba jadi spring toy yang dalam kotak tu.. kan??

Reply
avatar
December 19, 2012 at 7:01 AM delete

korang semua salah... dia nak tunjuk yang giginya dah putih bersih lepas buat scaling dengan cara membuat surprise dari kotak

Reply
avatar
keri ikhwan
AUTHOR
December 19, 2012 at 8:01 AM delete

Dia berfikir di luar kotak pemikiran walaupun dia masuk kotak.
Kreatif sbb guna bahan smulajadi trmsuklan mengguna-guna diri sndiri ntuk mncipta sebuah surprise box...

Kotak tu bermutu tinggi.. X mudah koyak

By:
Detektif konen

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
December 19, 2012 at 3:51 PM delete

Ko gosok gigi ko dalam kotak? Isk isk isk

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
December 19, 2012 at 4:19 PM delete

Keri Ikhwan WIN:)

apa yang aku nak sampaikan ialah. think out of the box..berfikir di luar kotak:)

siput tu hanyalah untuk mengaburi sahaja:)

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
December 19, 2012 at 7:13 PM delete

Nak cakap dia tu kecik sangat sampai muat dlm kotak.

Reply
avatar
Amin Aizuddin
AUTHOR
December 19, 2012 at 10:12 PM delete

hahaha...aku nak jawab macam Keri dah....takpe la kali ni Keri menang..kehkehkeh

Reply
avatar
deno
AUTHOR
December 20, 2012 at 12:13 AM delete

objectivenya.. takde kerja sebenarnya.. so cari kerja.. hehe

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
December 20, 2012 at 8:59 AM delete

Moralnya,
bila nak main sorok-sorok dlm kotak, pastikan masa nak terjojol keluar nanti, sengih kena paling istimewa sekali dalam dunia...
Juga, jadikanlah siput babu sbg haiwan peliharaan..heheheh

Reply
avatar
Abu Huzaifah
AUTHOR
December 20, 2012 at 5:31 PM delete

adik beradik kotak ek... kehkeh

Reply
avatar
December 20, 2012 at 11:42 PM delete

ohhh aku dah kurus! <--think OOB!(outoffbox)

Reply
avatar
keri ikhwan
AUTHOR
December 27, 2012 at 2:52 AM delete

detektif konen yg menang.. tolong smpaikan je... nanti dia dtg tuntut hadiah.. ahaha

Reply
avatar