Budak Zaman Sekarang Perangai Pelik

11.12.12 18 Comments A+ a-



Bismillahi Rahmani Rahim



Reupload entri 

Budak Zaman sekarang Perangai Pelik





























































habis semua benda aku cencored..





Kasihan mak bapak..
Jangan buat macam ni ya semua..sobs


18 komen

Write komen
TiranaAduka
AUTHOR
December 11, 2012 at 1:37 AM delete

nice...saya suka lihat hasil seni ni...

Reply
avatar
TiranaAduka
AUTHOR
December 11, 2012 at 1:41 AM delete

Terima kasih bro sudi e-mail saya

Reply
avatar
kiru magu
AUTHOR
December 11, 2012 at 3:22 AM delete

kan,terdesak giler nak kawin ngan bf sampai lupa nak dpt restu mak bapak sendiri..harap ini tak terjadi kat Meg,mintak dijauhkan.

(pS:-awesome gile jambul bapak die,thumbs up)

Reply
avatar
C++
AUTHOR
December 11, 2012 at 3:36 AM delete

Bhai NaZha...

Lu smash Prince Of Noob ker?? hahaha

Reply
avatar
Taufik
AUTHOR
December 11, 2012 at 5:41 AM delete

censored abeh sampai tak nampak apa haha

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
December 11, 2012 at 6:19 AM delete

dah semua hang censored, kitorang nak baca apa.. hahahhahaha...

Reply
avatar
December 11, 2012 at 6:38 AM delete

nasi lemak buah bidara,
sayang selasih hamba lurutkan,
buang emak buang saudara,
kerana kasih hamba turutkan.

Reply
avatar
December 11, 2012 at 7:30 AM delete

selera buruk btol,, ada yg nak kt org afrika la, bangla.. aduhai.. memg pelik... pk mak ayah confirm tak lari kawen..ne semuanya kerana napsu semata2... huhu

Reply
avatar
December 11, 2012 at 7:44 AM delete

oit apa kaitan dengan aku ni weh

Reply
avatar
deno
AUTHOR
December 11, 2012 at 9:05 AM delete

ha'ahkan... deno pun pelik.. mcm mana la bleh jadik mcm tuuuu... tu sbb ikut perassan la tu... tak lama lps tu mintak tlg mak bapak nak balik... apa daa...

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
December 11, 2012 at 9:19 AM delete

Orang mcam ni, kdg2 bako je patut..
Hampas kelapa betul..

Reply
avatar
Razfira
AUTHOR
December 11, 2012 at 3:19 PM delete

huhu.. mungkin kena pukau kot

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
December 11, 2012 at 6:27 PM delete

dan biasanya golongan mcm ini akan salahkan mak bapak dia sendiri atas kebodohan dan nafsu serakah dia...dia tak akan blame diri dia sendiri..

tp kalau kes kena pukau/guna2 tu, mmg kesian gila laa...tu mmg mangsa keadaan betul

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
December 11, 2012 at 9:55 PM delete

baik...tak nak buat..cian mak ayah... T_T

Reply
avatar
OrangMinyak
AUTHOR
December 11, 2012 at 11:42 PM delete

betul betul Betul..

Psikologinya memang begitu

kebiasaannya kita akan salahkan orang lain untuk relief
Nak sedapkan hati sendiri

Cuba fikir hanya orang yang cukup kuat saja yang berani salahkan diri sendiri dah la tengah terseksa/sakit hati then salahkan diri sendiri akibat kebodohan sendiri :) double sakit dia Plain83

Reply
avatar
OrangMinyak
AUTHOR
December 11, 2012 at 11:43 PM delete

Kena ajar anak-anak perempuan pendiding dari ilmu pukau ni

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
December 12, 2012 at 8:58 PM delete

aku takut kena saman, sampai semua aku censoredkan tak dapat baca :D

Reply
avatar