Le' Lanun Ranggi Contest

9.12.12 18 Comments A+ a-


 
Bismillahi Rahmani Rahim



Aku dengan penuh takzimnya ingin mengucapkan tahniah atas kjayaan Harimau Ma..
eh Malaysia tak menang eh lawan Siam semalam?:D keh keh keh..

Ok, aku nak melafazkan kepada kamu semua bahawa aku julung-julung kalinya telah selamat menyertai apa yang brader ni namakan sebagai..

..walaupun aku bukan Lanun:)


Sebab aku nak menang, jadi aku akan bodek banyak Encek Lanun ni..
Hmm..macam mana ek nak bodek?
Haa, aku dah start bodek dah..perasan tak?perasan tak?
Dia orang Muor, jadi mesti tahu perkataan ek tu..
Ok, bodek seterusnya apa pulak ek..




Baik, ini bannernya..
Jangan lupa klik ek..
Ok, jangan banyak sangat ek nanti dia annoying haha..
Guna taktik lain pulak..hmm..






Dialog ni aku fikir dalam 24 saat gitu, terus aku buat..

Eh, tak boleh sentuh isu pasal lukisan eh?
alamak..alamak..




Apapun, Blog Lanun Ranggi ni memang best..
Satu sebab kartunnya smart gila..
Dua sebab bloggernya orang Muor eh?:D

Bodekan terakhir dengan harapan menang..





18 komen

Write komen
onn Lajer
AUTHOR
December 9, 2012 at 10:05 PM delete

good luck der, moga menang

Reply
avatar
December 9, 2012 at 10:24 PM delete

nak join jugak tp nak cari idea dulu.. org muor ke die alamak orang disempadan jugak :)

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
December 9, 2012 at 10:53 PM delete

Hahahha... kemain bodek sampai macam tue skali.. koh koh koh.. tapi ape pon terima kasih juin der.. XD nanti aku apdet dalam list.. XD

Reply
avatar
Farah Naimah
AUTHOR
December 9, 2012 at 11:15 PM delete

hhahha lawak lah XD nanti nk join ah

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
December 10, 2012 at 12:08 AM delete

hahah tak cukup sifat dia kata! aku join gak XD

Reply
avatar
missSenget
AUTHOR
December 10, 2012 at 2:12 AM delete

aku dari pagi td tenung benda alah tu..xtau nk isi ape T__T

gudluck..!

Reply
avatar
TiranaAduka
AUTHOR
December 10, 2012 at 9:46 AM delete

salam nazha anuar
Gud luck dari tirana aduka.

Reply
avatar
Uncle Jonni
AUTHOR
December 10, 2012 at 10:17 AM delete

haaaaaaaaaaaaaa... sempat bodek tuuuuuuu..
main tipu... main tipu...
kakakakakaka..

gudluck bro...

Reply
avatar
misz_eyza
AUTHOR
December 10, 2012 at 6:04 PM delete

gud luck nazha... pandai bodek ojinz ekk hihi...

Reply
avatar
The Sharkox
AUTHOR
December 10, 2012 at 6:40 PM delete

hhahaha..jadah aku baru perasan dia takde hidung

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
December 10, 2012 at 7:23 PM delete

Haha, boleh plak camtu ek...
Takpe2, ape2 pon gud luck!
Aku je tak tau nak join ke tidak lagi..

Reply
avatar
December 11, 2012 at 7:44 AM delete

good luck nazha, harap menang kekeke

Reply
avatar
keri ikhwan
AUTHOR
December 11, 2012 at 9:34 AM delete

ah.. nasib baik terbaca entri ni... nak join jugak
semua gara2 intenet takde.. terlepas pndang kt blog ojin

Reply
avatar
December 17, 2012 at 4:35 PM delete

aku duk berpk..bile plak ojin ni org muor???HAHAHAHA

Reply
avatar
Natasha
AUTHOR
December 17, 2012 at 6:25 PM delete

haha.. plukisnye plak kne..
dtg dr segmen same ^^..

Reply
avatar
deno
AUTHOR
December 18, 2012 at 5:45 AM delete

mauahahaha.. mmg lawak! bleh pula tergelak depan ma abah sorang2 mlm ni... "malu" hahaha..

deno dtg dari segmen sama jgk.. hehe.. jom komen dialog deno.. hihi :)
http://dayangdeno.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

Reply
avatar
mselim3
AUTHOR
December 20, 2012 at 11:08 PM delete

heeh....ader mesej tersendiri.

pls: saya datang daripada segmen yang sama, if u don't mind komen saya pulak.

http://mselim3.blogspot.com/2012/12/le-lanun-contest.html

Reply
avatar