Diari Suami Isteri 4

15.7.16 5 Comments A+ a-







Bismillahi Rahmani Rahim


So, cerita ni berlaku masa sebelum Ramadhan hari tu..






Bukan sahaja SSF, Ikea juga telah menjadi rumah ke 2 kami..
Itulah sikit2 kisah suami isteri hahaha

Perutusan Raya Kartunster

1.7.16 6 Comments A+ a-



Bismillahi Rahmani Rahim

Hi guys,
Sebab dah lama tak update, aku rasa kekok gila nak buat entri..
Dan sebab dah lama tak lukis, bila pegang pen rasa macam nak belajar ABC balik pulak haha..

Tahun ni tahun pertama aku berpuasa dan beraya sebagai seorang suami dengan isteri disisi..
Raya berdua beb haha..

Tahun depan Insyallah bertiga pulak aminn :)

Jadi, aku mintak maaf kalau sepanjang berblog ada salah silap dengan rakan-rakan blog kartun dan pembaca kartunster yang lain..
Terutamanya kepada Boss Noob (Buasirotak) dan Aujinz (lanun Ranggi) sebab selalu langgar dateline komik huhu..

Dan mintak maaf juga kalau loading time blog ni lama sangat, maklumlah baru tukar template hihi..

Akhir kata, bawak kereta leklok semua
Jangan menambah statistik sedia ada, baca doa naik kenderaan jangan lupa ok..
Ada masa kita berjumpa lagi dalam blog ni lepas raya :)

Assalamualaikum