Firasatku benar belaka

13.12.12 14 Comments A+ a-



Bismillahi Rahmani Rahim



Mulai saat ini..
Aku isyhtiharkan makanan ruji aku bukan Tom Yam lagi..
sobs..sobs..
Firasat aku bener belaka macam kat entri semalam kan?
Dah lah aku makan kat kedai Siam malam tadi..terkesan betul..






Ini adalah lantaran oleh peristiwa semalam..









































Ok, aku tak adalah sampai menangis bagai keh keh poyo..
Cuma sedih dengan terkilan je..
Ni mesti Rajagobal tak baca entri aku pasal Malaysia vs Vietnam ni..

Apapun, aku tak nak salahkan Fadhli Shas sebab dia main baik sepanjang kejohanan..
Pun aku taknak salahkan Amar Rohidan..walaupun aku bengkek dia punca 2-2 gol tu..
Pun aku tak nak salahkan Pengadil k-pop..karang ada lagi orang malaysia k-popers tukar warganegara karang lulz..
Pun aku malas nak salahkan Rajagobal pasal taktikal yang pelik malam tadi..
Cuma aku nak bagi cadangan..cadangan je..


Cadangan aku : 
Malaysia ada baaaaaaaaaanyak pemain berbakat..
Kalau campur Harimau Malaya dengan Harimau Muda semua baik..
Liga Malaysia pun aku tengok makin ke arah yang best..
Cuma taktikal Malaysia je aku rasa dah lemau dan basi..
Mana ada team nak main bola lambung tinggi2 lagi Rajagobal..
Semua main one touch footbal sekarang..short pass..




Jadi aku harap Rajagobal berundurlah dan bagi peluang kepada coach lain untuk suntik taktikal yang lagi baik:)
Terima kasih Rajagobal untuk semua jasa awak sebelum ni..#RESPECT

Meow! Awwrr!!


14 komen

Write komen
December 13, 2012 at 11:30 PM delete

gilak hiperbola ko.. hoho. ;P

main bola ni perlawanan strategi. strategi siapa yang lebih bagus dialah yang menang.. kan?

*dorang x pandang slack kat ko ke semalam?

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
December 14, 2012 at 12:15 AM delete

drama sungguh... kah kah kah... aku pun nak makan tom yam malam nie.. eh.. koh koh koh...

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
December 14, 2012 at 2:52 AM delete

tomyam kalahkan nasi lemak di negara tomyam...heh well terima sajalah (^_^")

Reply
avatar
Tuan Besar
AUTHOR
December 14, 2012 at 3:48 AM delete

Hahahaha over punya kartun :p

Reply
avatar
deno
AUTHOR
December 14, 2012 at 8:09 AM delete

semalam.. semalam kan.. nampak mcm berat sebelah kan...

Reply
avatar
OrangMinyak
AUTHOR
December 14, 2012 at 4:24 PM delete

Pemain Malaysia suka lompat sana sini susah nak train dan untuk guna strategi cangih2 Sebab strategy cangih2 ni kena ada komitmen kuat dari pemain

Selain strategy kena ada persefahaman tinggi pemain unles ko ada pemain ungul yang boleh gelecek dan melepasi kesemua pemain lawan, dia dapat boleh je dia bawak sorang sampai pintu gol..



Reply
avatar
Amin Aizuddin
AUTHOR
December 14, 2012 at 6:36 PM delete

wi bojan hodak je..kehkekeh

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
December 15, 2012 at 9:15 AM delete

Walaupun aku bukan peminat bola, tp game malam tu mmg bagus laa walaupun agak terkilan sbb tak menang..
Pastu boleh plak coach Thai buat press conference ckap team Malaysia punya taktik senang dibaca...
Sedebik kena kat muka Kinggobal..hahahha

Reply
avatar
Razfira
AUTHOR
December 15, 2012 at 5:56 PM delete

amboi menangis sedih sgt gamaknye

Reply
avatar
December 16, 2012 at 6:07 AM delete

xtgok tp tgok muke kpop tu rasa nk bg je sebijik bola kat perut die

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
December 16, 2012 at 6:37 PM delete

hahaha..cadangan diterima... :p ap blh bt..usaha lg next stage..

Reply
avatar
misz_eyza
AUTHOR
December 16, 2012 at 10:15 PM delete

bagus nazha utk ulasan itu hihi... mcm pengulas sukan laaak hihi...

Reply
avatar
keri ikhwan
AUTHOR
December 17, 2012 at 8:43 AM delete

haha.. terbaik punya ulasan

Reply
avatar
hime s
AUTHOR
December 17, 2012 at 9:10 PM delete

tomyam kat thailand sedap

Reply
avatar