Teaser K-Drama : Sepasang Kasut Itu

30.9.12 13 Comments A+ a-


Bismillahi Rahmani Rahim


Hai semua:)
Terima kasih atas nasihat/cadangan/pandangan tentang gambar-gambar dalam kartunster yang hilang tu..
Encek Cero kata cuba ubah setting ke "Public"..
Jadi, kita tengoklah sama-sama berkesan ke tak..ok yelah, saya sorang je tengok..
Haish, memang letih nak upload balik semua sekali..
Tapi takpalah, kartunster punya pasal saya gagahkan jugak la upload balik..

Terharu tak?:D hehe

Baik, ni teaser untuk Sepasang Kasut Itu Part IV
Aduduh, kenapa Hannah nangis-nangis peluk Hayyan ni?


Nak tahu?
Apa tak nak?Ok fain..


Nantikan sambungannya esok 
Tungguu!

13 komen

Write komen
ayut
AUTHOR
September 30, 2012 at 11:13 PM delete

gigih la nk upload semula gini.haha.wah..siap ada teaser.excited la nk tau kesudahan...hihi

Reply
avatar
norinaomar
AUTHOR
September 30, 2012 at 11:20 PM delete

macam good sign je untuk hayyan dengan hannah

terbeliak jugaklah mata tengok pic yang keluar tanda seruan tu

Reply
avatar
September 30, 2012 at 11:24 PM delete

I hate teaser. hoho..
upload balik semua gambar?? pergh!!! oh.. terharu aku sbg reader blog kartunster. hahaha.. ;p

Reply
avatar
BiskOt
AUTHOR
September 30, 2012 at 11:30 PM delete

"Hayyan dah besar pendek rupanya, tsk! oh adik akak"..

T_Tv eh eh iklan pula..(sabar2)

Reply
avatar
misz_eyza
AUTHOR
October 1, 2012 at 12:41 AM delete

alahai mincik arr.. kenapa kasi saspen camtu huhu

cepat nazha hapload citer tue

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
October 1, 2012 at 12:55 AM delete

kenapa jd cmtu??apa buat sampai jd cmtu

Reply
avatar
Yousof
AUTHOR
October 1, 2012 at 1:43 AM delete

Gigih! Itu yang kita mahu.. ;D

Harap² lepas ni tak timbul masalah macam tu lagi, K-drama pun boleh berjalan lancar tanpa teaser dan sebagainya heheh

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
October 1, 2012 at 3:45 AM delete

mohon upload harini gak

Reply
avatar
October 1, 2012 at 6:27 AM delete

la ingat ada k-drama.. da focus da td..huhu

Reply
avatar
Tengku Puteri
AUTHOR
October 1, 2012 at 6:29 AM delete

part IV? hoh..terlepas bas rupanya saya nih..ok2 kena godek2 semula..part2 lain...

Reply
avatar
October 1, 2012 at 8:22 AM delete

apa kat tangan hayyan tu?

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
October 1, 2012 at 2:03 PM delete

hoh aku baru nak tanya bnda yg sama...kalah aku ngan noob di pagi2 buta yg hening...

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
October 2, 2012 at 9:15 AM delete

Arrghhh!!!
aku tengok teaser pon mata dah bergenang!

Reply
avatar