Masihkah Kau Ingat

25.9.12 26 Comments A+ a-



Bismillahi Rahmani Rahim


Setelah 2 minggu menahan tangan yang sentiasa gatal-gatal nak kemaskini blog..

..akhirnya..












.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Dunia blog memang kejam..kejap je kau tak kemaskini..kau terus dilupakan..

sobs..


oh ya, saya ada sumbangkan kartun kat belog BuasirOtak ini..sila terjah dengan sewelnya

26 komen

Write komen
skulluv
AUTHOR
September 25, 2012 at 3:19 AM delete

aku masih kenal and ingat kau.hehe

sepenaraya.blogspot.com

Reply
avatar
nurdani
AUTHOR
September 25, 2012 at 3:51 AM delete

masih ingat lagi. nazha anua yang pernah buat beli belah dan menghadiahkan saya kad raya comel, ada k-drama yang menarik tapi update tak selalu. takpe-takpe. saya masih ingat. *tepuk bahu.

Reply
avatar
onn Lajer
AUTHOR
September 25, 2012 at 4:00 AM delete

aku masih lagi suka tengok kartun kau

Reply
avatar
C++
AUTHOR
September 25, 2012 at 4:16 AM delete

Bhai....

Lu NaZha ker?? hahaha...

Reply
avatar
September 25, 2012 at 5:34 AM delete

xyah nak emo2 sangat la.. rambut lu tu masih ramai yg kenal. hohoho..
welkam bek bro..

Reply
avatar
Taufik
AUTHOR
September 25, 2012 at 6:38 AM delete

encik nazha nanti tlg lukiskan utk blog aku bule?
tu pon kalau tak keberatan la


*hint: kartun tema yahudi

btw kad raya hang dah sampai
serius aku terlupa
nanti aku update 1 post utk hang

Reply
avatar
September 25, 2012 at 7:31 AM delete

hahaha lawak la hang ni taufik... sejak2 kebelakangan ni asal nampak je nama kau mesti teringat pasal yahudi hahaha

btw nazha ni legend mana orang boleh lupa hehehe

Reply
avatar
September 25, 2012 at 7:36 AM delete

sentiasa ternanti bila la nazha nk hapdate blog.. bt cinta romantik ala2 kpop cikit

Reply
avatar
C++
AUTHOR
September 25, 2012 at 8:10 AM delete

K-POP = Kelantan POP?? hahaha

Reply
avatar
C++
AUTHOR
September 25, 2012 at 8:11 AM delete

Bhai Taufik...

Dah nak masuk raya haji dah nih baru lu ingat nak citer pasai kad raya... hahaha.. aper daa...

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
September 25, 2012 at 9:51 AM delete

nazha poyo skali skala...

Reply
avatar
misz_eyza
AUTHOR
September 25, 2012 at 5:41 PM delete

uiksss wpun beribu tahun tak hapdet namun eyza masih kenal dengan nazha anua.... (~_~)

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
September 25, 2012 at 7:34 PM delete

selalu update tp isi ntah apa pon xleh gak kan..huhuhu

Reply
avatar
Lee-kun
AUTHOR
September 25, 2012 at 7:54 PM delete

kenal jek... /pk betul2, kenal ke ni??/
hahaha..kenal jek..XP

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
September 25, 2012 at 8:17 PM delete

aku dok tunggu ko hapdet laaa... lambat bebeno.. pegi bertapa ke apa... koh koh koh

Reply
avatar
norinaomar
AUTHOR
September 26, 2012 at 12:44 AM delete

Nazha bz bercinta ye sebab tu tak update blog...ooooo

Reply
avatar
Yousof
AUTHOR
September 26, 2012 at 12:50 AM delete

*copy paste komen norinaomar* ;D


Ala relaks la kawan. Tu semua normal. Yang penting kau tetap ada semangat nak update blog, lambat pun lambatlah! Aku tunggu K-drama kau ni.. hihi

Reply
avatar
Taufik
AUTHOR
September 26, 2012 at 3:39 AM delete

hehe besa la bro
sebuk skit la ni

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
September 26, 2012 at 3:59 AM delete

boleh en TFKG..heh heh..emel je aku ok...

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
September 26, 2012 at 7:33 AM delete

Tak lupa laa...
Aku yg selalu hapdet ni pun selalu dilupakan...

Bak kata nenek aku,
"Out of sight, out of mind"

*duduk di hujung penjuru bilik mengeluh*

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
September 26, 2012 at 11:35 PM delete

kan kan kan... aku pun selalu terasa macam tue... mungkin sebab kita penulis picisan... XD

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
September 27, 2012 at 2:55 AM delete

mana ada..pembaca setia tetap ada kan:)

Reply
avatar
ParkAir
AUTHOR
September 27, 2012 at 5:46 AM delete

wahahaha aku dah lama x update... tak kisah la orang dah lupakan pun.

Reply
avatar
September 28, 2012 at 12:16 AM delete

ala..org yg cakap tu pon sama 2x5 jugak. satu2 hapdet tu mau berbulan baru publish. hohohoho~

*jgn marah. gurau hari jumaat je. ;p

Reply
avatar