Faded Up | Semangat Yang Hilang

28.9.12 11 Comments A+ a-


Bismilahi Rahmani Rahim


Gambar-gambar kartun ni bila upload asyik hilang je..

Bengang betul!

Yang kat picasa semua file takda pulak

ada setting auto delete ke hapa..

Mentang-mentang semalam besday google ke-14, 
takkan mereka meraikannya dengan membuat dajal di kartunster kot..

Demit..hilang mood nak apdet..


;(

11 komen

Write komen
Anonymous
AUTHOR
September 28, 2012 at 3:16 AM delete

blog ko ni problem ni bro,sesape pakar blog?

Reply
avatar
nurdani
AUTHOR
September 28, 2012 at 3:27 AM delete

pernah jugak jadi macam tu dulu.lepas tu ok. blogspot masalah kot

Reply
avatar
kiru magu
AUTHOR
September 28, 2012 at 4:12 AM delete

jgnler hilang mood update~itu glitch je kot

Reply
avatar
Taufik
AUTHOR
September 28, 2012 at 4:16 AM delete

maybe hg kena upload kat tempat lain la bro
utk mengelakkan perkara sebegini berlaku
takpon contact google/blogger terus
support depa sedia membantu

Reply
avatar
aKuLanGit
AUTHOR
September 28, 2012 at 5:17 AM delete

kawe penah kena problem camni...

ko guna interface baru blogspot? kalau ye memey problem la, nak kena guna sistem lama blogspot baru gambar tu ada...

siyes,kawe pun stress sebab masalah ni sebelum ni..eh,ase2 camtu ar problem dia..ce ko try

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
September 28, 2012 at 7:01 AM delete

oh, mmg hilang rupanya..ingatkn aku sorang ja td nmpak petak2 itam no entry...

setting blogspot hang prob kot, ce ce godek2 setting tengok, kot2 tersetting gi terauto delete pics to save space bla bla bla..(aku merapu ja ni, mana tau kot2 la ada option gediks yg cmni)..

Reply
avatar
September 28, 2012 at 7:53 AM delete

picasa problem, cube cri uploader lain plak.. mcm imgur.com ke

Reply
avatar
September 28, 2012 at 9:18 AM delete

lek luu... cuba habaq sikit camne leh ilang, selalu hapload gambar camana... klik pada icon image tu then klik pada upload gambar then klik pada gambar yg dah diupload tu then klik ok kan?

Reply
avatar
Yousof
AUTHOR
September 28, 2012 at 7:11 PM delete

Lek lu, ramai yang bagi pendapat tu. Kau cuba la mana tau booeh selesai ke masalah tu..

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
September 30, 2012 at 6:37 AM delete

dulu pernah jadi kat aku..
Aku dulu, sbabnya adalah aku tukar setting dlm picasa dr public kpd 'the one with the link only' menyebabkan semua gambar dlm picasa tukar URL address..

Sangat menyusahkan...

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
September 30, 2012 at 10:23 PM delete

hi cero dan semua:)
saya rasa sebab setting yang cero cakap ni kot..takpa saya terai tukar setting dulu..

thanks semua:)

Reply
avatar