Masihkah Kau Ingat Part II

27.9.12 10 Comments A+ a-



Bismillhi Rahmani Rahim


Kartunster tak bertanggungjawab atas trauma psikologi/kemeluatan yang mungkin dialami akibat pembacaan entri ni..

Ini disklemer

Sambungan dari entri Masihkah Kau Ingat yang lalu..



Ramai lagi yang ingat saya?
(mata bercahaya)




Terharunya..sobs





















Tak payah bajet artis boleh?
Annoying gila tau tak!


Saya dah free percuma sikit sekarang..
lepas ni bolehlah apdet dengan berkala:)

Apdet lepas ni : K-Drama yang tergendala



10 komen

Write komen
BiskOt
AUTHOR
September 27, 2012 at 10:24 PM delete

mcm movie panggung lak xDD
krn penantian k-drama itu satu peyeksaan.

Reply
avatar
September 27, 2012 at 10:41 PM delete

yes... hapdate la slalu, sy sukeee

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
September 27, 2012 at 11:35 PM delete

Alamak! nak bajet retis lah tu

Reply
avatar
September 28, 2012 at 12:11 AM delete

alamak..nyesal cakap masih ingat lagi. boleh lak nak bajet retis budak ni. hahaha..
aku pon akan buat cam petak yang last tu..kalau ada yang nak lompat atas aku. pastu pijak2 kasi puas. muahahaha. >XD

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
September 28, 2012 at 12:34 AM delete

kalau aku tau, aku diam jer... wakakakakaka

Reply
avatar
Yousof
AUTHOR
September 28, 2012 at 12:48 AM delete

Aku rasa tak salah kalau nak bajet artis, tapi pastikan artis yang jaga adab la ok! ;)


Yezza ada jugak sambungan K-Drama. heheh

Reply
avatar
September 28, 2012 at 3:09 AM delete

nazha mmg ko artis... artis seni... terbaek... mohon sambung cerita k-drama k... nak request lukih komik lagi leh hehehe

Reply
avatar
norinaomar
AUTHOR
September 28, 2012 at 3:58 AM delete

bukan main lagi bajet artis

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
September 28, 2012 at 6:54 AM delete

apsal aku nmpak petak2 hitam tanda no entry? aku sorang saja ka? ka ka ka?
(!!*3*)

Reply
avatar
Yousof
AUTHOR
September 28, 2012 at 7:43 PM delete

*Aku tumpang kecewa dekat kau. Aku pernah nampak blog kena maca ni, tak lama lepas tu ok balik. Tu tandanya ada penyelesaiannya. Kau try apa² cara yang geng blogger bagi ok!

Reply
avatar