Bertabahlah Selangor :(

31.1.13 18 Comments A+ a-



Bismillahi Rahmani Rahim


Reupload entry





Woha...Bestnye esokk!





























Esok cuti umum Hari Wilayah..
Boleh rehat-rehat, jalan-jalan, makan-makan, pergi sembahyang jumaat..eh?
Untunglah siapa kerja kat KieL keh keh keh..

18 komen

Write komen
skulluv
AUTHOR
January 31, 2013 at 2:51 AM delete

gua terasa siot..haha

Reply
avatar
January 31, 2013 at 3:16 AM delete

bro..nasib baik mention selangor jer,btw tempat saya pun cuti esok even bukan wilayah..wilayah celcom tak termasuk sekali eh?hehehe

Reply
avatar
Taufik
AUTHOR
January 31, 2013 at 3:24 AM delete

nasib baik aku dok kedah
esok memang cuti

Reply
avatar
kiru magu
AUTHOR
January 31, 2013 at 3:47 AM delete

hahaha,lawak betol XD
untungla cuti

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
January 31, 2013 at 4:19 AM delete

gua terasa siotttttt... XD

Reply
avatar
January 31, 2013 at 5:38 AM delete

kau rasa apa dorang akan balas time selangor pulak yang cuti..? lagi banyak wo cuti selangor ni.. huhu~

Reply
avatar
January 31, 2013 at 5:49 AM delete

hahaha..saya pun cuti juga.tapi cuti kelantan la :3

Reply
avatar
January 31, 2013 at 6:32 AM delete

memang kena tabah sangat dahh orang selangor ni hahaha :)

Reply
avatar
January 31, 2013 at 6:56 AM delete

selamat hari wilayah persekutuan

Reply
avatar
January 31, 2013 at 7:52 AM delete

untung la syiok.. tak jeles sb ari2 tak p keje

Reply
avatar
deno
AUTHOR
January 31, 2013 at 10:37 AM delete

hari jumaat di terengganu mmg dah cuti... hihi...... ^^

Reply
avatar
Uncle Jonni
AUTHOR
January 31, 2013 at 11:45 AM delete

kalau aku... mmg dah kene baling mamat kat tingkap tu... kakakakkaka...

Reply
avatar
January 31, 2013 at 5:53 PM delete

Nuzul Quran dan birthday sultan korang cuti ker? *hehe*

Reply
avatar
cci
AUTHOR
January 31, 2013 at 8:00 PM delete

untunglah..

err.. agak2 ar korek idung tu.. wahahha

Reply
avatar
keri ikhwan
AUTHOR
February 1, 2013 at 7:53 PM delete

Takpela. Kami suka bekerja. Kami bekerja siang dan malam supayaaa Allah mnjadi sayang..
Sepohon kayu... Kohkoh sakit tekak la plak

Reply
avatar
February 4, 2013 at 12:27 AM delete

Selamat hari persatuan wilayah.

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
February 4, 2013 at 8:52 PM delete

Hahaha, time cuti ni laa nak ejek kwan2 yg tak cuti..hehehe

Reply
avatar