Liga Super Malaysia !

8.1.13 11 Comments A+ a-



Bismillahi Rahmani Rahim





































Ok, lawak hambar yang sopan dan tak kelakar:D




Liga Malaysia dah mula..

Johor kalah pulak dengan Pahang..heh heh
Dah lama bolasepak Johor tidur..
Harap dapat bangkit balik tahun ni..

Apapun tak payah nak fanatik sangat dengan bola..
Bola untuk menyatukan, bukan untuk pecah belahkan..
Menang menanglah, kalah redhalah:) Ok semua:)



11 komen

Write komen
January 8, 2013 at 9:47 PM delete

minat bola ek.. sama ngan somi..huhuhu

Reply
avatar
January 8, 2013 at 10:13 PM delete

hehe..johor naik sbb duit..tu ler jadinya...

Reply
avatar
January 8, 2013 at 10:29 PM delete

aik.. johor bukan ada pemain2 star ke??
xkan kalah lagi kot??

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
January 9, 2013 at 12:16 AM delete

th xpe..huhuhuhu..zzzZZZZ xreti nk komen pasal bola

Reply
avatar
January 9, 2013 at 7:30 AM delete

team johor star... tapi tak boleh komen lebih2 sbb team raja yg punya huhu

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
January 9, 2013 at 3:38 PM delete

Johor dulu kuat lepas tu lena mungkin penat sangat.. Lama pulak tu lena

Disebabkan Skuad Jenking terlalu lama lena penyokong pon bosan maka diwujudkan pasukan bola johor fc pulak mengisi keboringan mereka.

lol XD.

p/s: Cerita yang sengaja direka oleh anak johor lol.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
January 9, 2013 at 3:39 PM delete

Ada tapi sebab ambik mereka masa mereka dah penant tu yang masih takda semangat lagi lol..

Coach sila simbah air kat sekud johor yea lama sangat lena ni..

Reply
avatar
keri ikhwan
AUTHOR
January 9, 2013 at 7:28 PM delete

Kelantan 2-1 PKNS eh silap chanel plak haha
sila bangkit Johor.. klu tak potong gaji player ngan coach

Reply
avatar
Tengku Puteri
AUTHOR
January 9, 2013 at 7:43 PM delete

emmm...emmmm..(smbil kuis2 kaki) xpndai komen fsl bola..huhuhu...

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
January 11, 2013 at 4:07 PM delete

Belum nampak ummphhh lagi atas padang.. atas kertas jer.. koh koh koh

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
January 13, 2013 at 10:43 PM delete

hahaha...ckp johor tido ea.. :D
tp pahang tahun ni pon mcm best...ayut atas pagar,....tgk jer..tak sokong mane2x..hihi :)

Reply
avatar