Google Doodle

16.1.13 15 Comments A+ a-




Bismillahi Rahmani Rahim


























































Manusia makin tua..
Tapi game tak pernah tua:) rindu zaman-zaman main contra heh heh..

Google ada buat game ala lego sempena kelahiran Frank Zamboni - pembuat Ice resurfer dari US..
Berkat jasanya, kandang tempat main ice skating boleh menjadi licin semula dengan pantas tahu..
Try lah..hari ni je kot boleh main..
Ada syok ma:)






15 komen

Write komen
BiskOt
AUTHOR
January 16, 2013 at 5:11 AM delete

lakaran yg mecuit hati XD keh4. ada main gak jam 7.45pagi tadi sebelum bos masuk. mula2 ok.. sekali banyak le pulak orang main ice skating siap stanby petrol.. bila bos dh masuk pura2 mengoogle, padahal,td rakus main game. mengame overkan sendiri.. =A= errr.

Reply
avatar
deno
AUTHOR
January 16, 2013 at 10:07 AM delete

hahaha... last2 berebut nak main... :)

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
January 16, 2013 at 10:37 AM delete

waa style rambut member ko yg ajak lunch tu mcm sasuke skit2 la... hahaha, style betul2 ke tu? :D

Reply
avatar
HEMY
AUTHOR
January 16, 2013 at 6:10 PM delete

hahaha..dem...layan mende tu la

Reply
avatar
Lee-kun
AUTHOR
January 16, 2013 at 6:55 PM delete

haha, kebetulan sempat try semalam..

Reply
avatar
keri ikhwan
AUTHOR
January 16, 2013 at 7:05 PM delete

argh.. tak sempat main pun..

Reply
avatar
January 16, 2013 at 11:56 PM delete

sempat gak main.. cuma xtau apa yang aku main. hahaha~

Reply
avatar
January 17, 2013 at 12:22 AM delete

aku ada tngok bentuk google baru ni...taktahu pula tu game...aku mmng jenis tak layan benda ni...skipped ke facebook terus.hahaha

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
January 17, 2013 at 12:45 AM delete

semalam aku main.. punyalah leka.. rupa rupanya kita akan kalah bila minyak enjin menatang tue habis.. kah kah kah

Reply
avatar
January 17, 2013 at 7:42 AM delete

zamboni ni aku kenal waktu main game plant vs zombie, ada zombie naik zamboni hahahha

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
January 17, 2013 at 8:23 PM delete

SY IGT SY SORG JE SAIKO MAIN BENDA NI..RUPANYA AWOK PON SAMA..AHAHAHA..ADEH,,,

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
January 17, 2013 at 8:24 PM delete

TAHU TAKPE..SAIKO BETUL GAME NI

Reply
avatar