Terselit member yang macam ni

27.12.13 13 Comments A+ a-





Bismillahi Rahmani Rahim



Kita semua ada kawan..
Dalam ramai-ramai kawan tu mesti ada terselit seorang yang annoying..~
Bukan biasa-biasa, tapi yang annoying gila..
Kategori annoying tahap tinggi adalah bila dia menjadi "spoiler" 
ending sesebuah cerita yang kita tengah khusyuk layan..





















































































Kau orang memang hebat kalau boleh bersabar dan kool dengan orang-orang macam ni..
Tapi orang macam ni sebenarnya penyeri dalam hidup..
Barulah variasi sikit kengkawan kita kan:)
























13 komen

Write komen
C++
AUTHOR
December 27, 2013 at 4:40 AM delete

Bhai NaZha...

Pergh.. giler seram lu punya citer kali nih... macam episod dari Alam Anker jer...

Reply
avatar
December 27, 2013 at 6:11 AM delete

ahahha memang ada!! :D
suka selang banyak2, aku jadi ternanti2 nak baca...
cool ways!!

Reply
avatar
Taufik Naaim
AUTHOR
December 27, 2013 at 6:13 AM delete

aku ada sorang kawan macam ni
syukur gila bila berjauhan dgn dia haha

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
December 27, 2013 at 7:11 AM delete

LoL... aku tak kisah sgt ngan member yg jenis spoiler story, yg tak bleh blah kalo jenis member yg bawak aura negative memanjang, mcm ada awan hitam ikut dia ke mana saja dia pergi, apa2 org ckp tak kira issue apa skalipon, dia mesti nak bantah ngan penuh negativity dan lantang, pergh... yg tu mmg rasa mcm nak tanam aje LoL

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
December 27, 2013 at 8:36 AM delete

Kakak aku mcam tu...
dlm aku dok warning no spoilers, boleh pulak dia bisik2 dgn adik aku tp satu rumah dengar....
Aku bab spoilers ni mmg anti habis...spoil mood habis...
patut ke aku tanam kakak aku?

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
December 27, 2013 at 8:37 AM delete

Aku plak ada kawan yg mata tajam nak mampus, kalau tgk wayang mesti dia komen tang CGI laa, gambar tampal laa, no plat bertukar laa, solek salah laa...SEMUA!
Tak ada yg terlepas...

Reply
avatar
Kechek Buzz
AUTHOR
December 27, 2013 at 9:27 AM delete

ops... lepas ny kena tutup mulut r jawabnya.. buat kena tanam hidup2 tak ke naya..hehe

Reply
avatar
December 27, 2013 at 5:38 PM delete

Brutal benor kalau sampai tanam member tu terus. Hehe.

Tapi, apa pun memang dalam life kita ni akan terjumpa sorang member perangai macam ni. Member spoiler alert. Semua benda dia nak cerita, bajet lagi advance dari kita. Haha

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
December 28, 2013 at 6:47 AM delete

wuih... hg ada gi tengok tanda putera dgn member yg mata tajam tu ka? kakakaka XD

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
December 28, 2013 at 6:55 AM delete

hg salotape je mulut dia cero, pakai salotape besar yang kaler hitam tu ;p

aku pulak agak terbalik ngan situasi kebanyakkan org, ada member aku pulak, kalo tengok apa2 movie ngan dia, member aku tu akan tanya "dah tengok citer ni blom?" kalo aku ckp "dah", dia akan tanya "lepas ni apa jadi?" "lepas tu apa jadi?" "hero mati ka idop?" sepanjang cerita tu... dan aku akan ckp "wei, diam ah, ko tengok la sendiri"... aku x suka kasi spoil sbb aku suka tengok reaksi member2 selepas apa2 scene yg drastik... apsal aku slalu jumpa org yg pelik2 ah? hahah...

Reply
avatar
Adib Site
AUTHOR
December 31, 2013 at 5:18 AM delete

ye betul kawan macam ni menjadi penyeri dalam kehidupan, Tapi kalau dah selalu mmg annoying betullah..

Salam Kenal, Admin Kartunters

Reply
avatar
Keri Ikhwan
AUTHOR
December 31, 2013 at 10:02 PM delete

Haha... Aku kadang2 ada buat jugak spoiler tp sengaja tukar ending ikut jaln crita aku sndiri. Xdelah kejam sgt

Reply
avatar
nanadhoi
AUTHOR
December 31, 2013 at 10:50 PM delete

HAHHA, ada kawan macam tu, tp pernah buat jugak hehhe, eksaited sangat nak berkongsi maklumat

Reply
avatar