Kartunster dan BLOGRRR yang pelik

12.12.13 22 Comments A+ a-




Bismillahi Rahmani Rahim








Setiap pagi, antara rutin aku ialah mengecheck emel, klog , dan berita-berita terkini..
Tapi hari ni hati aku berperasaan kosong dan pelik..









Pelik sebab bila tengok kat kotak jerit, ada pembaca / blogger bernama deno ucap tahniah aku..
Aku berasa semacam apakah?










Dalam perasaan kepelikkan tu, aku pun try search guna keyword yang diberi..









Aik..ada pulak keyword tu..aku pun kliklah kan..
Nak tengok ape cer kan..
orang gosip ke fitnah aku ke..





















Sudah..
Ni apa pulak ni?
Apa benda yang award-award ni..










Kenapa nama klog aku ter"ada" kat situ ni..
Aku klik [X] pada tab, refresh dan open balik tab tu..









Masih tak berubah..
Tetap ada link dan nama klog aku ni..

klik gambar untuk link










Aku cubit-cubit pipi nak pastikan ni bukan troll, mimpi atau main-main..
Yela, hati aku tak kuasa lagi nak dipermainkan..lulz..









Klik punya klik membawa aku ke laman ni..
Oh wah, ni bukan troll ke cobaan ni..
Ni benda betul ni..
BLOGRRR ke hapa ntah nama dia..
Takkan lah orang nak troll aku sampai buat fanpage kan..

klik pada imej untuk ke sana










Dalam kepelikkkan tu, aku rasa sikit bengang jugak..
Apasal ha apasal?
Apasal nama klog aku boleh up pulak ni?





































Serius aku masih lagi dalam mode pelik ni..hmm..











22 komen

Write komen
December 12, 2013 at 3:21 AM delete

Pergghhhh tahniah bro. Ko memang dahsyat. Macam mana cara nak undi, aku nak undi kartunster laju2

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
December 12, 2013 at 3:43 AM delete

entah..aku pun tengah pelik ni..website tu kata sesiapa boleh bubuh nak nominate mana-mana blogger pun..lepas tu nanti juri yang shortlist top 5 dengan pemenangnya..aku pun blur-blur..

kalau aku tau aku nominate semua orang..

btw, ruginya tak nominate buasir otak dalam kategori isu semasa..aku rasa semua orang patut baca blog buasir otak..

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
December 12, 2013 at 3:53 AM delete

pepepepeerghhhh!! haha tahniah bero!! XD

alamak, so nnt ko kne hadir la function tu, mesti ada sesi penggambaran para penerima award, pastu smua dpt tau mcm mana rupa ko, hensem ke idak wahkakakakaa~ XD

anyway congrats bero, kipidap! ( >w< )

Reply
avatar
December 12, 2013 at 3:57 AM delete

tengok kat situ macam takde kategori yang sesuai untuk blog yang buasir hahahaha

Reply
avatar
December 12, 2013 at 4:33 AM delete

terrrrbaeklah!! tahniah bro :)

Reply
avatar
December 12, 2013 at 5:44 AM delete

tahniah... moga masuk top 3 pulak.

Reply
avatar
deno
AUTHOR
December 12, 2013 at 10:31 AM delete

Tahniah tahniah!!! Jangan tak percaya sebab sememangnya blog ni sangat awesome!!! <3 Good luck! :)

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
December 12, 2013 at 7:34 PM delete

perghhh.. nasib baik aku tak termasuk dalam senarai.. kakakakka.. *bajet femes orang nak calonkan kakakkaa...*

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
December 12, 2013 at 7:34 PM delete

hahahha.. tahniah bero.. lepas nie hang kena berusaha lebih laaa update blog.. kakakkaka...

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
December 12, 2013 at 8:40 PM delete

Tahniah Nazha.
Ko mmg layak...
Mende tu kena undi ke? Kalo kena undi aku nak undi byk2...kasi ko menang baru best...hehehe

Reply
avatar
shada wentz
AUTHOR
December 12, 2013 at 9:36 PM delete

hahaahahaha retis gilaa. up market la lepas ni. wuuww

Reply
avatar
C++
AUTHOR
December 12, 2013 at 10:30 PM delete

Bhai NaZha...

Tahniah kepada lu... Hahaha... at least lu kira sudah femes lar... Hahaha... terbaek... tingkatkan usaha.... Hahahaha....

Oh yer....undi tue dikawalselia oleh SPR ker?? Hahahaha

Reply
avatar
nurdani
AUTHOR
December 13, 2013 at 12:34 AM delete

tahniah2! dapat tahu dari blog Mak Dara. good luck!!

Reply
avatar
Mek Onie
AUTHOR
December 13, 2013 at 1:12 AM delete

NI BARU PERGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH....KLOG TERBAIK KOT..EH KLOG TU FOR KARTUNSTER BLOG EH?BHAHAHA...(KETINGGALAN ZAMAN) .BTW,TAHNIAH!

Reply
avatar
shada wentz
AUTHOR
December 13, 2013 at 7:44 PM delete

aku pun rasa gitu. haha adakah ini satu perangkap nak tengok muka dia? jeng jeng ><"

Reply
avatar
aku_ein
AUTHOR
December 14, 2013 at 7:01 PM delete

tahniah la...moga lepas ni rajin wat katun lagi..ahaks..supaya aku rajin baca...

ehh..result dah keluar ke..semalam ni event dia..

Reply
avatar
Ankel Jonni
AUTHOR
December 15, 2013 at 7:41 PM delete

kekekekeke... huiyyoooo... tahniah bro... tahniah.... kalau menang sila belanja kawan2 ya...

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
December 17, 2013 at 1:12 AM delete

Aku tak menang top 3 pun..tapi sempat rembat t-shirt terhad event blogrrr tu..

btw, terima kasih atas sokongan kau orang semua:)

Reply
avatar
Keri Ikhwan
AUTHOR
December 18, 2013 at 9:22 AM delete

fuyyoooo.. baru tau. tahniah. bukan senang tu. teruskan dgn karya yg menyentuh dan mencuit hati tu :D

Reply
avatar
December 19, 2013 at 11:08 PM delete

Tahniah bro :-)

Bagus jugak ada orang calonkan, sebab saya pun baru tau ada blog Kartunster ni. Sebelum ni selalu nampak work bro yang orang share kat Facebook, tapi tak tau dari sumber mana diorang dapat work tu.

Reply
avatar