"GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran"

27.11.12 14 Comments A+ a-


Bismillahi Rahmani Rahim




Entri pilihan :

uLar menyusur aKar takkan iLang biSanya


Saya rasa kejujuran dan ketulusan dalam penulisannya yang buat hati lelaki saya rasa tenang bila membacanya:) 


Saya merupakan penaja ilustrasi untuk pemenang tempat pertama..
Tiadalah saya join untuk menang melainkan sekadar memeriahkan je GA encek Buasir Otak yang dah mencapai 1juta hit pengunjung di blognya..

Harap kawan-kawan semua pun join juga..
Mana tahu menang, boleh saya buat ilustrasi free of cas positive untuk anda:D
Kalau nak cari isu semasa yang dikupas dengan rasional, bolehlah singgah ke sana..

14 komen

Write komen
nurdani
AUTHOR
November 27, 2012 at 9:58 PM delete

aku pun suak isu semasa yang dibincangkan dekat blog buasir otak. at least berkembang otak dan boleh bertukar pandangan

Reply
avatar
onn Lajer
AUTHOR
November 27, 2012 at 10:25 PM delete

aku dah join sekaki lah der

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
November 28, 2012 at 6:00 AM delete

suak? tuak? muak? kuak?

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
November 28, 2012 at 6:02 AM delete

join jgn x join...eh bola laos vs m'sia skang, currently 1-1...

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
November 28, 2012 at 6:11 AM delete

owh sudah 1-2, m'sia looking good...

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
November 28, 2012 at 6:23 AM delete

wow 1-4, m'sia ada harapan besar...

LoL aku buat live telecast la pulok kat sini...

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
November 28, 2012 at 6:39 AM delete

tamattt...Malaysia menewaskan Laos dengan jumlah gol, 4 - 1.. XD

tahniah pasukan M'sia ^^

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
November 28, 2012 at 6:46 AM delete

Plain..asal ko hapdet bola kat sini..
hime s

Reply
avatar
Len Inouie
AUTHOR
November 28, 2012 at 8:06 AM delete

entry ni aku pun suka.. cuma. Serius sgt.. xleh la psiko2 banyak sgt. Nant hang plak. RAM x cukup.

Reply
avatar
Len Inouie
AUTHOR
November 28, 2012 at 8:08 AM delete

Plain.. asal Hime menganonkan diri? hahah..

Xpe.. sok lusa admin lukis pasal bola. Plain bg hint. XD

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
November 28, 2012 at 9:37 AM delete

kalo disertakan skali ilustrasi lawak psl issue ni pon ok gak XD

http://cipantapirtenuk.blogspot.com/2012/11/cabaranmu-kuterima.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+CipanTapirTenukc+%28Cipan%2C+Tapir+%26amp%3B+Tenuk+%28C%2B%2B%29%29

Reply
avatar
hime s
AUTHOR
November 28, 2012 at 6:00 PM delete

aku online pakai phone semalam, malas nak log in blogspot huhu

oo pasal tu. kengkadang diorg ni terlalu absurd. kalau itu sekadar troll pun troll yang absurd lah

Reply
avatar