Pesanan Pak Cik

5.11.12 25 Comments A+ a-


Bismillahi Rahmani Rahim



Aku ada ramai anak buah..
Dalam ramai-ramai tu aku nak cerita pasal 2 orang ni je..
Namanya Akmal dengan Daus..


Masa dia orang kecik dulu, dia orang sangat kecik..**memanglah kan
Sebab lahir selang beberapa bulan sebelum raya, jadi dia orang ni macam kembar la..






Tapi bila menginjak mumaiyiz, 2-2 dah tak macam kembar dah..
Yang Daus kecik dan kurus..
Memang kecik pendiaaam je..
Aku nak tegur pun dah terasa aura dinginnya sebelum tegur lagi..

Yang Akmal gemok gedempol..
Kalau dia tak pakai baju pun orang tak perasan sebab lipatan lemak kat perutnya dah macam lipatan baju..
Aku memang ejek dia - babat..babat..babat..babat..






Tapi lepas baligh, aku tak tahu dia orang makan apa sampai hormon pembesaran membuatkan mereka tinggi yang amat..
Yang Daus dah nais gud luking gai..
Baju kolear V fit badan dengan jeans berspek mata tebal je aku tengok..
Yang Akmal paling aku tak caya..tinggi yang amat dengan kurus persis model..lah sangat..
Lepas tu, aku pulak yang kena balik..ceh!






Tapi tak berkesan sebab apalah sangat dengan budak baru nak up berbanding kematangan aku:D 
Tapi tu tak bermaksud aku pakcik sedara yang tak berapa nak baik..
Aku ejek-ejek gurau je sebenarnya..
Dengan harap kamu akan terbiasa dengan pancaroba masa akan datang yang lebih mencabar..
Jadi point aku cuma satu je..







Pak Cik yang hensem dan baik hati  ni nak ucapkan..



SPM bukan penutup..
SPM cuma baru pintu ke alam dewasa je dik..
Semoga berjaya OK:)

Pak Cik dulu SPM masa bulan-bulan puasa nak raya tahu..rilek je..
Eh, aku dah terlewat sehari eh?hehheh

25 komen

Write komen
Taufik
AUTHOR
November 5, 2012 at 9:49 PM delete

bro hang lukis pakai pensel & scan masuk komputer ka macam mana?

sori ter-off topik pulak hehe

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
November 5, 2012 at 10:01 PM delete

haah bro..lukis pakai pen 0.1, shading pakai pensil 0.5, edit pakai paint biasa, scan pakai HP, upload kat blog dan disimpan di picasa..tapi tak tahu berapa lama entri ni boleh bertahan sebab yang sebelum ni asyik hilang..

Reply
avatar
November 5, 2012 at 10:14 PM delete

budak skrg tggi2 la... nk2 bdk lelaki.. dulu pndek sekali suara da berubah ha amik mcm galah sudah..hikhik

Reply
avatar
zack
AUTHOR
November 5, 2012 at 10:43 PM delete

Bro,Kau kena cari solutions ni..prob bebenor blog ekau ni..maybe picasa dan tool yang kau gunakan upload gambo tak sesuai dengan blog?

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
November 5, 2012 at 10:46 PM delete

ahahah..pokcik kecik sgt..igt budak skang sgt agresif dan membesar bagai johan..XD

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
November 5, 2012 at 11:03 PM delete

entahlah..aku rasa pikasa tu yang masalah..sebab gambar yang upload memang tak ada langsung..macam kena delete..

Reply
avatar
Tengku Puteri
AUTHOR
November 6, 2012 at 2:58 AM delete

hehehe...ha...ejek lagi..kan dh kena balik...apa2 pun selamat imtihan... heee..

Reply
avatar
kiru magu
AUTHOR
November 6, 2012 at 4:41 AM delete

baiknyer ade pakcik macam ni,haha!bgs dorongan sume tu XD

Reply
avatar
AHMAD AFIQ
AUTHOR
November 6, 2012 at 5:07 AM delete

aku rasa budak sekarang ketot jer

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
November 6, 2012 at 5:28 AM delete

mak apak dorang bagi minum susu bermacam2 formula...tu yg berubah dengan drastik tuh...te'hee ^^

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
November 6, 2012 at 5:33 AM delete

owh lebih kuang mcm aku la...cuma aku scan pakai canon pixma, edit pakai arcsoft, upload kat blog pstu link utk yg better view (leh zoom sepuas2nya kat sana n confirm tak hilang) kat deviantart aku...

...saja nyampuk, te'hee~ ;p

Reply
avatar
November 6, 2012 at 5:49 AM delete

harap2 ramai yang dapat soalan bocor spm kat blog aku tu hehehe

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
November 6, 2012 at 5:53 AM delete

bebudak sekarang semua tinggi tinggi... yang perempuan pon...

Reply
avatar
C++
AUTHOR
November 6, 2012 at 4:41 PM delete

Bhai NaZha...

Samseng gak lu yer... hahaha

Reply
avatar
cci
AUTHOR
November 9, 2012 at 11:07 PM delete

ala... x dpt tgk gambar.. huhuhu..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
November 11, 2012 at 5:32 AM delete

kosong..eh silap, hitam...hitam ohhh - najwi letops

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
November 11, 2012 at 7:01 AM delete

ala...npe jd mcm dulu gmbr ye abg nazha???tak feel dh nk bce story.... :(

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
November 11, 2012 at 7:32 PM delete

apsal time aku nak layan katun ko jd hitam putih gambo nye

Reply
avatar
Yousof
AUTHOR
November 13, 2012 at 10:47 PM delete

Bersemangat nak baca tapi bila tengok semua gambar jadi hitam, semangat tu hilang entah ke mana..

Reply
avatar
keri ikhwan
AUTHOR
November 23, 2012 at 5:58 AM delete

semoga entri ni entri terakhir yg kena virus orang minyak haha.. adoi rugi lmbat baca. dah hilang dh gambar2 tu... mohon upload blk klu ada masa nnti :)

Reply
avatar