Ujian Besar Kaum Lelaki

20.11.12 22 Comments A+ a-


Bismillahi Rahmani Rahim



























"Tak sakit pun..bukan rasa apa..macam kena gigit semut je" 
ujar abang aku sehari sebelum kejadian..
.
.
.
.
Sejak hari itu, aku tak percaya ucapan orang dewasa..

22 komen

Write komen
November 20, 2012 at 1:33 AM delete

haha.. berkhatan rupenye. hoho.. XD
chillex la. macam semut gigit je? memang la.. kalau semut tu semut kerengga?? maunye tak sakit.. huhu. ;p

sekarang ni dah start pesta khatan perdana kan? ada yang nak join ke??

Reply
avatar
Taufik
AUTHOR
November 20, 2012 at 2:25 AM delete

aku dulu khatan sekampung
ramai gila ntah berapa ramai

Reply
avatar
nurdani
AUTHOR
November 20, 2012 at 3:00 AM delete

oh..berkhatan rupanya.hehe

Reply
avatar
Fendy
AUTHOR
November 20, 2012 at 3:01 AM delete

haha..berkhatan ada memori...aku pon ada...haha

Reply
avatar
BiskOt
AUTHOR
November 20, 2012 at 3:15 AM delete

eyeah~ kene tempias gak, ramai pula orang nk buat majlis berkhatan, siap ada kad jemputan lagi. fuh. berdebor. XD

Reply
avatar
fadil
AUTHOR
November 20, 2012 at 3:25 AM delete

memang btul tak sakit, sunat ngan tok mudim. tak sakit masa TENGAH POTONG. tapi lepas potong tu yang paling seksa dan sakit.

Reply
avatar
November 20, 2012 at 3:43 AM delete

huhu, nti nak khatan ank plop.. pengalaman tu

Reply
avatar
November 20, 2012 at 6:21 AM delete

aku dulu sunat dengan doktor. masa sunat pakai bius, so masa potong takde rasa apa pun. tapi sepanjang proses penyembuhan tu agak menderita jugaklah huhuhu

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
November 20, 2012 at 9:10 AM delete

tahniah kerana telah berjaya mengharunginya ^^

Reply
avatar
Tengku Puteri
AUTHOR
November 20, 2012 at 9:13 AM delete

hahaha..x btul eh kata org dewasa tuh...

Reply
avatar
kiru magu
AUTHOR
November 20, 2012 at 9:20 AM delete

kenapa rasa nyilu ni..aishh

Reply
avatar
Uncle Jonni
AUTHOR
November 20, 2012 at 9:33 AM delete

owhhh... kenangan... huhuhuhuhhu

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
November 20, 2012 at 6:06 PM delete

pompuan lagi cian masa kecik x th apa dh kena..laki dh berakal baru kena..kira halal la tu.ahahahah..XD

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
November 21, 2012 at 5:30 AM delete

weldone -lily-

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
November 21, 2012 at 5:50 AM delete

pastu dah besar kena beranak pulak yea, uhmmm cian die ;p

eh mase kecik2 tak tau ape la better lg kena dari yg dah berakal baru kena, kurang ckit trauma mental tu...ahaks~

Reply
avatar
skulluv
AUTHOR
November 22, 2012 at 4:13 AM delete

gigit semut konon.hahaha

Reply
avatar
Yousof
AUTHOR
November 22, 2012 at 8:02 PM delete

Budak lelaki darjah tiga: Aku baru selesai berkhatan ni, boleh tahan pedih jugak kan. Nak tidur tak boleh ganas-ganas hihi.



Masa aku dulu khatan dekat kampung. Dapat giliran ketiga, masa tunggu tu tiba² terdengar budak dalam bilik tu menjeritttt. Pulak tu ada sorang pakcik cakap "ala sakit jahit sikit je tu". Masa tu baru aku terfikir ada proses jahit, otomatik terus kecut perut dan kecut tuuut. hahah

Reply
avatar
keri ikhwan
AUTHOR
November 23, 2012 at 5:53 AM delete

Kecut wooii.. kecuut.!! haha
tp nasib baik aku ni cool je.. kahkah

Reply
avatar
November 23, 2012 at 6:24 AM delete

hhahahaa. ayat penenang terbaik dari abanggggg

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
November 25, 2012 at 10:42 PM delete

skrg cuti sklh mmg rmai la dugaan utk org lelaki ni..hahaha

Reply
avatar