Google Membuat Hari Aku (Google make my day)

8.8.12 23 Comments A+ a-


Bismillahi Rahmani Rahim



Ta! Ta! Ktak! Ktak!





Dude, buat apa tu? Kocok Khusyuk nampak..









err..
Tengah main game ni dekat Google..best woo..
Sempena Olimpik ni, hari hari Google tukar game sempena game yang main hari tu..
Best rekod aku : 34 biji..banyak ok 34 tu..ce try kalau tak caya..
Aish, kalau Olimpik ada game yang tinggal picit picit macam ni, aku sangat yakin dapat menang emas jika diukur berdasarkan ketekunanku di kartun petak pertama..hehe




Haa, nak diingatkan kepada rerakan sekalian yang tempoh Bagi & Belah | Giveaway #1 Kartunster akan luput pada 10 Ogos 2012 ni..
Bukan apa, dikhuatiri berkulat kalau dihantar lepas tarikh luput..ok tak lawak..
Sebenarnya, tak kelakar pun tak apa..
Sebab tajuk kartun tu pun "tak LAWAK LORONG BELAKANG lah sangat" kan..hehe
Kalau nak hantar, paste URL di komen Entri Bagi & Belah ya:) Terima kasih.
Oh ya, aku nak tambah hadiah STICKER edisi khas rekaan sendiri dan dicetak oleh saudara Yusof Ngadi untuk 5 pemenang utama

Jadi hadiah untuk Beli & Belah ini ialah : 

1) 5 keping kad raya istimewa handmade + Sticker untuk 5 pemenang terbaik

2) 5 lukisan/karikatur yang customize untuk 5 pemenang saguhati
Apa yang anda nak saya lukis, saya akan lukiskan ok:)











Ok, sambung main balik..

23 komen

Write komen
norinaomar
AUTHOR
August 8, 2012 at 2:36 AM delete

nak masuk tapi macam tak berbakatlah pula..
jap eh nazha, akan kuberi kerjasama

Reply
avatar
zack
AUTHOR
August 8, 2012 at 2:46 AM delete

kalau tak ada sape hantar akulah pemenangnya bro xD

Reply
avatar
Taufik
AUTHOR
August 8, 2012 at 4:33 AM delete

apahal hg pulak? aku la pemenangnya hoho

Reply
avatar
cci
AUTHOR
August 8, 2012 at 5:42 AM delete

hahhaha.. ssh payah sampai camtu skali main game ek.. ^_^

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
August 8, 2012 at 5:54 AM delete

aku tak sempat main, kerja banyak kat opis.. wakakakakaka..

Reply
avatar
skulluv
AUTHOR
August 8, 2012 at 7:22 AM delete

aku main lari2 yg smlm dgn tadi.mmg syok r.haha

Reply
avatar
zack
AUTHOR
August 8, 2012 at 7:37 AM delete

Hang mana duk hantaq lagi bro :DD wikikikik

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
August 8, 2012 at 7:41 AM delete

bakat boleh dicongkel Puan:)

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
August 8, 2012 at 7:41 AM delete

hahaha..zack menang pilihan khas juri kot Encek TFKG..

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
August 8, 2012 at 7:42 AM delete

berapa rekod ekau?boleh celen ke..hehe

Reply
avatar
zack
AUTHOR
August 8, 2012 at 9:01 AM delete

kikikik,Ko kena Agresif sikit bro promote contest ko ni :D

Tapi aku harap aku yang menang muaheheheheh xD

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
August 8, 2012 at 9:05 AM delete

Haha..maleh la aku nak promo-promo..segan..
Lagipun takut ada unsur paksaan nanti taknak aku..terpulang je pada siapa nak join..gua ok:)hehe..

in b4, juri akan membuat pertimbangan sewajarnya ok bro:) hehe

Reply
avatar
keri ikhwan
AUTHOR
August 8, 2012 at 10:25 AM delete

haha, aku main dapat 37.. diulangi 37.. punya bangga smpai post kat google+ tuu. tp skali tu jela . pastu asyik 30 ngan 34 je
yg hurdle ngan perahu tu dah cuba? game bodoh je tp bleh layan haha

Reply
avatar
zack
AUTHOR
August 8, 2012 at 11:39 AM delete

Hok aloh?demo malu2 kambeng pulok? heheh

Tak ada lah bro,aku gurau2 je..at least komen buah fikiran aku kat situ boleh jadi inspirasi orang nak buat dialog join kontes ko.

tapi aku konpiusu?adakah bener wujud juri2 ko tu? kikikikik

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
August 8, 2012 at 5:10 PM delete

37?err..dah pingat emas dah tu kalau ikut ranking dunia..hehe
perahu dah try..best juga:)

Reply
avatar
misz_eyza
AUTHOR
August 8, 2012 at 7:30 PM delete

lorrr benda tue blh main kaa haha...punya tak perasan menu dia walhal dok guna google hari2 hehe...

Reply
avatar
Taufik
AUTHOR
August 8, 2012 at 7:34 PM delete

mana entri zek? mai nk tgk skit
aku nk amik ilham haha
sempat kot esok aku submit

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
August 8, 2012 at 7:50 PM delete

Dia tak ade buat entri pun..dia buat dialog je sebab dia tak da blog..dialog ada dia pasta kat entri bagi belah..hehe

Reply
avatar
nurdani
AUTHOR
August 9, 2012 at 1:13 AM delete

punya la eksaited main game olympic tu. memang kalau betul2 masuk ni, sokmo la dapat gold. kehkeh.

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
August 9, 2012 at 9:26 PM delete

Aku punya rekod pun 34, pastu dah tak mampu nak beat dah..
Maka, tercabutlah papan spacebar laptop aku..
Thanks Google..

Reply
avatar
cci
AUTHOR
August 9, 2012 at 10:16 PM delete

ye ke.. cam adik beradik.. ehehe... memasing ade cara tersendiri tau... ^_^ cam blog awak ngan uncle jhony n aujinz.. ^_^ ehehe ^_^

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
August 9, 2012 at 11:19 PM delete

haha..nice..kang gam balik ye encek cero

Reply
avatar
Yousof
AUTHOR
August 10, 2012 at 12:14 AM delete

Aku baru sempat jadi goal keeper hari ni.. Google membuat hari aku juga! ;D

Ohh sticker tu untuk giveaway ini la eh. Selamat maju jaya bro.

Reply
avatar