Pemenang Bagi&Belah Kartunster#1

12.8.12 35 Comments A+ a-


Bismillahi Rahmani Rahim



Hai semua:)
Maap ya sebab lambaaat buat entri khas ni sebab internet punyalah lembab yang amat macam siput!!



Eh..sori encek Si siput..hehe



Saya nak ucapkan banyak terima kasih yang tak hengat punya kepada semua yang sudi join Bagi & Belah Kartunster #1.
Serius saya amat tersentuh dan terharu bila kamu semua buat entri khas untuk segmen ini:)
Sebab saya tau, bukan senang nak cari masa terluang untuk buat entri itu, nak pikir dialog lagi, nak edit kat paint lagi, nak cari info-info tambahan lagi, nak upload gambar kalau intenet slow macam sii..eh tak boleh sebut macam siput nanti encek Si siput marah lagi, nak jaga anak erk..dan segala-galanyalah..Hehe

Tapi, yang paling best sekali, idea-idea kamu semua sangat WIN sampai saya ketawa tercirit kahak-kahak bahak-bahak..Serius saya pun tak pernah terfikir dialog-dialog best macam tu..hehehe..

Aih, thanks a lot buddy:) Sobs..Kamu memang kawan-kawan yang best!

Setelah para juri berbincang, berbahas, berdebat dan bersilat, masih lagi ada kekhilafan antara juri menyebabkan pemenang tak dapat ditentukan..Oleh itu kami terpaksa menggunakan kaedah piawaian yang diiktiraf dunia untuk menentukan pemenangnya..








info : encek Si siput tiada tangan..





Oleh yang demikian, kami dengan besar hatinya mengumumkan..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Pemenang Kad Raya + Sticker Istimewa :)


Ya, semua yang join adalah pemenang di kaca mata para juri..
Dengan dialog yang super best + kreatif , info tambahan yang menarik, kamu semua memang pemenangnya:) hehe..

Jadi, mohon emailkan nama dan alamat yang boleh sampai kad raya ini ke nazhaanua@gmail.com dengan segera untuk penghantaran hadiah ya:)





Terima kasih rerakan sekalian:) kamu memang best:)
Nanti kalau saya buat GA lagi jangan serik nak join ya..:)


p/s : Encek Zack, anda selaku pemenang khas juri telah memenangi hadiah kartun customize..
sila emel bagitahu kartun apa kau nak untuk aku lukihkan ok:) Habaq mai...

35 komen

Write komen
nurdani
AUTHOR
August 12, 2012 at 12:09 AM delete

semua menang. alhamdulillah dapat kad hang noh. :)
terima kasih seh

Reply
avatar
SiBudakKurus
AUTHOR
August 12, 2012 at 12:34 AM delete

Alhamdulillah. Semua menang. Tak sabar nak dapat kad raya :-)

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
August 12, 2012 at 12:39 AM delete

heheee..tahniah yg mng..shida mng juga lah terbaikk~

Reply
avatar
keri ikhwan
AUTHOR
August 12, 2012 at 12:40 AM delete

Alhamdulillah.. dpt satu lg kad raya.
*aku je jenis malas nk buat kad. kes malas nk pegi pjbt pos ke hape ntah

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
August 12, 2012 at 12:55 AM delete

rugi x joinn..waaaaa....jeles hokeh..salam syawal

Reply
avatar
misz_eyza
AUTHOR
August 12, 2012 at 1:04 AM delete

tahniah kepada semua yg menang...

terima kasih nazha sebab pilih semua sebagai pemenang..eyza dah email detail.

Reply
avatar
norinaomar
AUTHOR
August 12, 2012 at 1:31 AM delete

Alhamdulillah..rezeki

thanks Nazha semoga Allah sentiasa memurahkan rezekimu

Reply
avatar
BiskOt
AUTHOR
August 12, 2012 at 1:35 AM delete

malam tadi siap mimpi kot2 la dapat hadiah saguhati ke, tak tepilih ke.. baru nk berangan-angan. rupanya dpt juga kad raya ye. terimakasih. xDD

Reply
avatar
C++
AUTHOR
August 12, 2012 at 2:43 AM delete

Bhai NaZha... dan semua yang terlibat (yang join)

Selamat Hari Raya Aidil Fitri.... moga Allah merahmati dan mengampunkan dosa lu orang sumer... hahaha...

Just nak bagitau satu mender jer... gua tak pernah dapat kad raya pon selama nih... tak kisah la dari kawan ker.. opis ker.. awek ker... bini ker.. anak-anak ker... hahaha.... kesian kat gua... kalu ader pon gua dapat.. biasanyer gua yang antar sendirik..... hahaha

Reply
avatar
zack
AUTHOR
August 12, 2012 at 2:56 AM delete

heheheh...hooorayyyy! yes!yes! :D aku menang! aku menang! eh? aku menang ke? bhahahaha

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
August 12, 2012 at 5:16 AM delete

tahniah kepada semua pemenang.. koh koh koh.. senang kan kan kan.. hua hua hua

Reply
avatar
August 12, 2012 at 6:56 AM delete

yabedabedu.. menang..yes!!!yes!!!!....

Reply
avatar
August 12, 2012 at 2:47 PM delete

huhuhu menang.. ate teghime kasih la ye..

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
August 12, 2012 at 5:18 PM delete

hehe..pakai sms dah sekarang ni..

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
August 12, 2012 at 5:19 PM delete

@semua :)

terima kasih yang sudi join dan yang sudi baca ya:)
yang menang email adress dengan detail ya..tapi, mungkin lepas raya baru dapat kot..takpe kan:)

Reply
avatar
aidil azuan
AUTHOR
August 12, 2012 at 6:02 PM delete

tahniah pada pemenang...
tp nape name sy xde?
sy anta by email..cz xde blog

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
August 12, 2012 at 7:46 PM delete

aidil, saya tak dapat emel kamu..cuba hantar semula ok:)

Reply
avatar
Taufik
AUTHOR
August 12, 2012 at 11:03 PM delete

lalala dah emel
walaupun bkn dari awek
nerves pulak tunggu kad raya ni
(tadak awek sudi bg kad raya lulz)

taun ni macam besa la dapat kad raya dari bank rajhi, pohkong, court memot, sitibank
dan tak dilupai UMNO bahagian berdekatan hahaha


Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
August 12, 2012 at 11:21 PM delete

uih..korporat2 je yang bagi kad raya eh..hehe

Reply
avatar
zack
AUTHOR
August 13, 2012 at 12:10 AM delete

Bro nazha..ate try check email kome ye.. heheheh

Reply
avatar
cci
AUTHOR
August 13, 2012 at 12:20 AM delete

tahniah sume pemenang.. ^_^

Reply
avatar
keri ikhwan
AUTHOR
August 13, 2012 at 2:39 AM delete

try check emel. dh send dh rasanya mlm tadi

Reply
avatar
C++
AUTHOR
August 13, 2012 at 10:53 AM delete

Bhai Taufik...

Uihh... camana lu boleh dapat dari Pohkong dan UMNO.... pergh... hebat lu punya kabel....

Err... Sitibank tue dipunyai oleh Siti Nurhaliza ker?? hahahaha.... atau Siti Sarah Raisuddin??? hahaha

Reply
avatar
C++
AUTHOR
August 13, 2012 at 10:55 AM delete

Bhai NaZha...

Gua dah emel lama dah... lu dapat ker idak nih????

Reply
avatar
Taufik
AUTHOR
August 13, 2012 at 11:02 AM delete

koporat apakebendanya
ni kes hutang merata alam la
rajen pulak depa bg kad raya haha

kad raya dari PAS belom dapat lagi
mungkin sebab budaya kad raya ni bukan ajaran Islam
ni ajaran kafir zimmi kot
ops terlaser la pulak

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
August 13, 2012 at 6:42 PM delete

dapat dah bro..thanks:)

Reply
avatar
keri ikhwan
AUTHOR
August 13, 2012 at 6:45 PM delete

cer check dekat mesage FB kartunster tu. dah pm.

Reply
avatar
Yousof
AUTHOR
August 13, 2012 at 7:02 PM delete

Waah.. AKhirnya dapta tau jugak pemenangnya.. hihi
Aku tumpang gembira dekat semua pemenang! ;D

Nampak kesungguhan pada muka kauorang masa menjerit tu hehe

*URGENT! Bro mintak kau emel semula alamat kau sebelem tengahari ni boleh. Entah macam mana email kau hilang dari inbox aku.

Reply
avatar
rAIHan
AUTHOR
August 14, 2012 at 2:50 AM delete

tahniah kepada pemenang..

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
August 15, 2012 at 1:25 AM delete

dapat dah encek keri..thanks ya:)

Reply
avatar
C++
AUTHOR
August 15, 2012 at 8:13 AM delete

hehehe.... maklumat gua tue private yer... ianya dilindungi dibawah Akta Rahsia Rasmi... takut nanti ramai janda-janda nak ajak gua kawin la plak... hahahaha

Reply
avatar
C++
AUTHOR
August 15, 2012 at 3:03 PM delete

Hahaha.... Ajaran Kafir Zimmi... pergh.. satu metafora baru nih... hahahaha...

Reply
avatar
P#eoniX
AUTHOR
July 30, 2013 at 6:32 AM delete

wah!!!tahniah pada semua pemenang...heheheh....

Reply
avatar