Y U No Hatrick Yesterday Rozaimi ?

4.7.12 9 Comments A+ a-


Bismillahi Rahmani Rahim



Sila klik lagu ini untuk penghayatan penuh sebelum memulakan pembacaan.
Lirik yang di BOLD kan adalah lirik yang berkaitan dengan entri, selebihnya sila abaikan.


Kuterima semua ini
Sudah kehendak takdir Ilahi

Berakhirlah semua kini
Episod cinta ini...
Menjadi sebuah memori

Dan jangan ada benci
Tika kesal menggamit hati
Tika segan menyentuh jiwa
Anggaplah lumrah dunia


EPISOD CINTA - boboy





Sedih beb..sedih..hati saya luluh lepas dengar berita :






 Perasaannya macam (takdelah macam ni sangat pun sebenarnya..heh)

















Alahai la poyo..tak adalah sampai nangis pun..tak kacak betul..hahaha..
Tapi..
Sedih la Harimau Muda kalah semalam..
Mintak2 la Malaysia lepas jugak dapat jadi team ke-3 terbaik untuk qualified..



p/s : Y U No Score hatrick yesterday Rozaimi?

9 komen

Write komen
ParkAir
AUTHOR
July 4, 2012 at 6:48 AM delete

Takda rezeki, sabor je lah.

Reply
avatar
July 4, 2012 at 10:02 AM delete

Nice blog. Kreatif. Boleh ke kalau nak minta tolong lukiskan kartun untuk saya nanti?

Blackbeard @ buasirotak

Reply
avatar
art zam
AUTHOR
July 4, 2012 at 7:40 PM delete

nasib baik aku tak tengok game tu..kalau tak aku pun tersentap gak macam ko bro!! ^^

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
July 5, 2012 at 3:46 AM delete

tgk highlight je..tu pun sentap jgk..hehe

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
July 5, 2012 at 3:46 AM delete

oh, penulis buasir otak..wah,kagum..hari tu ada offer kat prince noob nak kolaborasi lukis..

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
July 5, 2012 at 3:47 AM delete

..seperti lagu di atas..

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
July 6, 2012 at 12:19 AM delete

Bertabahlah.. bertabahlah... sob sob sob

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 25, 2012 at 9:02 PM delete

Broken link imej tu?

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
July 25, 2012 at 9:19 PM delete

haah bro..stat dari entri tepung gorenag sampai yang memula aku buat dulu jadi macam ni..tau tak nk repair acaner?

Reply
avatar