Ilham Berangan

19.7.12 6 Comments A+ a-


Bismillahi Rahmani Rahim


Nak tahu tak?
Saya ada sejenis tabiat yang istimewa..
iaitu bila err..Apa?!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
Anda kena tahu yang saya tak peduli anda nak tahu ke tak..
jadi saya mohon sambung balik ya..hehe..
Ok, saya bila saya nampak lukisan yang cantik2..
atau terbayang idea untuk melukis kan..





 ..saya mesti..















Saya akan lukis atas angin dengan jari telunjuk..ikut gaya lukisan tu..
Tak tahu kenapa, tapi saya rasa ia membantu skill melukis saya..
Dari segi apa ia membantu saya kurang pastilah kan..
Tapi syok..rasa feelingnya..hehe















Kadang2 tak perasan pulak ada orang perhati..
" I'm not insane, my mother had me tested! "









p/s : berangan itu seni - Prof Anon Nymus

6 komen

Write komen
ParkAir
AUTHOR
July 19, 2012 at 6:00 AM delete

Aku biasanya gerak2kan mulut hehe.

Reply
avatar
nurdani
AUTHOR
July 23, 2012 at 10:29 PM delete

kalau cari idea, selalunya kena memandu atau mandi. sah sah idea datang. serius ni. *kekening.

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
July 23, 2012 at 10:38 PM delete

aku sama macam Nazha.. air-tracing... koh koh koh..

Reply
avatar
Ibn Mustakim
AUTHOR
July 31, 2012 at 12:38 AM delete

aku ada cadangan... cer terai ko lukis bismillah ala-ala katun... i mean khatnye tu tidak terikat dengan seni khat sedia ada, tapi ala-ala katun... cant wait to see it...

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
July 31, 2012 at 3:08 AM delete

Salam encek ibn mustaqim

saya xmahir sangat khat..tapi idea bagus..nanti saya try buat khat bentuk kartun ya:)

Reply
avatar