KPI Kartunster Tercapai..lol

27.7.12 27 Comments A+ a-


Bismillahi Rahmani Rahim


Ramadhan ke 7 tahun 1433 Hijr menjadi saksi dan detik bersejarah untuk klog kartunster..
Sebabnya..





apakah??





 Saya seakan tak percaya..
Semuanya terjadi terlalu pantas dan tanpa diduga..
tangan terasa berat nak menekan kekunci keyboard..





 Hati terbuai-buai dek lamunan erkk..
Ok tak perlu nak sastera macam skrip slot Akasia : Dejavu Di Kinabalu sangatlah rasanya..
Eh,kejap..kejap..
Mood : Dejavu Di Kinabalu sat..
ok dah..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Drum roll please..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tattadataaa!!
.
.
.
.
.
Klik sini untuk dapatkan feeling muzik latar belakang..

Setelah beroperasi selama hampir setahun bermula 27 Okt 2011
Dengan entri sebanyak 64 (termasuk yang tak keluar gambar sebab crash..arghh..feras!)
akhirnya...
Kartunster dah mencapai 100 follower dah..heh heh heh
Alhamdulillah..syukur..syukuur..





Saya juga ingin menujuk...erkk..
(Abang Nas??)





Ahahaha...
Walaupun hanya 100 sahaja buat masa ni, ketahuilah bahawasanya saya amat amat dan amat menghargai masa yang kamu semua luangkan untuk membaca entri saya..
Harap ada juga sikit manfaat dari entri yang saya tulis untuk kamu semua..
Insyallah Klog ni akan makin berkembang dan makin gemuk baik perkongsiannya..aminn:)
Rilek la..tak kan nanges kot..hehe






Sempena dah ada 100 follower ni, saya bercadang nak buat "bagi & belah" (giveaway)..
Cuma sangsi lah pulak takut-takut tak ada siapa nak join kan..hehe..
Jadi, saya nak buat survey dulu ada tak nak saya buat "bagi & belah" ni..
Kalau ada lebih 10 yang setuju, saya buatlah..
Kalau tak ada..saya simpan tunggu follower 100000 baru buat kot...hehe..
Kalau sekejap ada sekejap tak ada...erk, tak eh?
Mohon berikan persetujuan di halaman komen ya:) terima kasih



Baik, itu sahaja setakat ni..terima kasih ataih sokongan semua pembaca:) 
fuu macam artis..







p/s : gembira..









Oh, ana nak share blog yang selalu kupas pelbagai isu semasa dari sudut yang berbeza ni..
Santai tulisannya dan neutral juga..
Kredit : Blog BuasirOtak
Setail tak kartun Patrick versi kartunster?:)

27 komen

Write komen
ayut
AUTHOR
July 27, 2012 at 2:05 AM delete

nak..bagi & belah..best tu.ayut pon tak pernah bt lg..ad gak rasa nk bt tp nnt nk bt survey gak la :)

Reply
avatar
zack
AUTHOR
July 27, 2012 at 2:28 AM delete

Hahahaha LOL!!!!!! kah3..sila buat kontes bagi dan belah tu heheheh..

Not bad entry..kah3 im still laughing..Bhahahahhah :D

Reply
avatar
nurdani
AUTHOR
July 27, 2012 at 2:31 AM delete

sila buat bagi belah tu

Reply
avatar
July 27, 2012 at 2:31 AM delete

tahniah bro nazha... btw kalau nak tambah follower dan juga promote website lagi boleh join group2 blogger kat FB mcm kat sini

https://www.facebook.com/groups/171828946184784/
https://www.facebook.com/groups/LyssaFaizureen/
https://www.facebook.com/groups/myungdae/
https://www.facebook.com/groups/akubloggerfamous/

kat sini mmg group utk para blogger saling kenal dan juga saling follow mengfollow

Reply
avatar
norinaomar
AUTHOR
July 27, 2012 at 4:25 PM delete

Saya follow sebab noob promote kat belog dia..bestlah!bagi belah tu kena tengok syarat jugakla,some blogger suka letak syarat susah betul

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
July 27, 2012 at 6:06 PM delete

tahniah tahniah.. aku dulu 3 tahun berblog baru dapat 100 follower.. koh koh koh.. teruskan nak buat bagi dan belah tue.. kih kih kih

Reply
avatar
C++
AUTHOR
July 28, 2012 at 8:04 AM delete

Bhai NaZha...

Tahniah gua ucapkan kat lu... semoga blog lu akan ramai lagi masuk dan join... hehehe...

Satu jer nak tanya... boleh dak skali skala lu buat kartun berformat "Dari Alam Anker" .... hehehe

Reply
avatar
ParkAir
AUTHOR
July 29, 2012 at 6:27 PM delete

Tahniah berjaya ke 100. Semangat jangan bagi hilang tahu..

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
July 29, 2012 at 7:21 PM delete

+2..thanks bro:)

hehe..jangan ketawa banyak bro, batal puasa nanti..hehe

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
July 29, 2012 at 7:21 PM delete

+3..thank you:)

Akan buat Insyallah:) tengah kira ni..

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
July 29, 2012 at 7:25 PM delete

+4..thank encek Noob for the info:)

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
July 29, 2012 at 7:26 PM delete

+5..Terima kasey brader sharox..hehe

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
July 29, 2012 at 7:26 PM delete

+6..Terima kasih Encik Art Zam pelakon movie encek Aman Wan..hehe

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
July 29, 2012 at 7:28 PM delete

+7..Terima kasih:)

Insyallah buat yang mudah-mudah je nanti..join tau:)

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
July 29, 2012 at 7:29 PM delete

+8..Thank u encek Aidil zafuan, eh aidil azuan:) heheh

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
July 29, 2012 at 7:30 PM delete

+9..waa brader ojin pancake..hahaha..thank bro:)

join tau bagi&belah saya:)

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
July 29, 2012 at 7:32 PM delete

+10..Yeah genap sepuluh dah..Alhamdulillah:)
dah boleh start dah ni buat bagi&belah..hehe

Thanks encek C++..
Kartun Alam Angker?hehe..boleh je bro tapi kena tunggu lepas bulan puasa la sebab syaithon dah lepas masa tu..hehe

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
July 29, 2012 at 7:34 PM delete

+11..Wah, dah lebih dah..syukur2:) hehe

Thank brader Parkair..bertambah semangat pulak baca komen ni..
Saya takkan hilang semangat untuk menjadi kartunis dan ayah yang misali macam bro..heheheh

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
July 30, 2012 at 4:00 AM delete

wahh tahniah dah 100!!!
hebatttt la kartunster ni!
pdn muke abg nas kene ikat!
hahahaha =P









slm ramadhan,
cik ana

Reply
avatar
Taufik
AUTHOR
July 30, 2012 at 7:28 AM delete

tahniah encik
sy minat kartun encik
tahniah sekali lagi encik

Reply
avatar