Kisah Artis......................Artis ke?..''-_-

30.11.11 1 Comments A+ a-


Bismillahi Rahmani Rahim



Kisah Tipikal Artis X


Wartawan : Hai Cik Artis..Makin meletup balik Cik Artis dewasa ini 
disebalik kekayuan lakonan anda..Apakah rahsianya?

Cik Artis : Eh, LIVE ataupun siaran langsung di kaca televisyen ke ni?
Mekap Ai ok tak?Bulu mata palsu Ai?
Ehem, sebab ya lah Yu pun tahu kan, Ai berlakon dah lah kayu yang amat, nak nyanyi pula vokal Ai bukan sekadar rupa..
Justeru, sebab dah terdesak nak maintainance kefofularan ni, 
Ai praktiskan amalan berpakaian secara SSKTCK..Sendat, Sempit, Ketat, Tak Cukup Kain..ihik ihik..

Wartawan : Gelinya cara gelakkan kau..



...................................................................................




Wartawan : Dengar cerita Cik Artis ada pakai seksi-seksa dalam majalah tempoh hari?Apa jadahnya?

Cik Artis : Ihik ihik ihik..Tak sangka pula Yu prihatin ya..Bogue tak Ai?Ai rasa tak seksa pun pakaian Ai tu..Masa mula-mula majalah tu offer Ai lagilah, pakai "censored" je Yu tahu..Eh, kenapa Yu censored perkataan tu?Kolotlah pemikiran Yu ni..Tak bertamadun..Tak moden..Sempit..bla bla bla..
Ok tak mengapa kita teruskan..Em, tapi Ai tak mahu..Bila dia offer kali ke-2 Ai tengok ia selari dengan amalan SSKTCK,Ai pun orait lah..Ihik ihik lagi sekali..



...................................................................................







Wartawan : Wah..agak kambing juga jawapan itu..
Tak takut dosa ke Cik Artis pakai seksi-seksa macam tu?Mohon Cik Artis insaf segera ya?....

Cik Artis : Eh hello..Ini hak asasi Ai ok..Kebebasan bersuara..
Kebebasan berpakaian..Kebebasan bla bla bla..Suhakam..
bla bla..Seksualiti Merdeka..bla bla..Amnesty Human Right bla bla..
Yu kan wartawan, nanti Yu publish je dalam paper tajuk besar dia 
"Ai sanggup menanggung dosa-dosa Ai" Yu bold kan, saiz 100 , font Italic ok..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Wartawan : Jahanam betul statement kau!Haa,ini makan dia......!!

Cik Artis : Aduh...Kenapa terajang saya?

Wartawan hati mulia : Eh, hak asasi sayalah nak terajang kamu..LOL:D



p/s :  -__-"

1 komen:

Write komen
GOKU
AUTHOR
December 5, 2011 at 9:17 AM delete

haha... saya suka post ni.. lawak2..
ada satu lagu tu, liriknya berbunyi begini,
"Guna hak berfikir sebelum hak untuk bersuara,
Kalau terpelajar sila guna hak miranda"

komik di atas mengingatkan saya kepada lagu tersebut..

Reply
avatar