Seksualiti Merdeka | Manusia VS Binatang

8.11.11 1 Comments A+ a-

Bismillahi Rahmani Rahim

ANALOGI

Seekor nyamuk aedes boleh buat orang mati sebab demam denggi..
Begitu jugalah dengan penyakit sosial ter hot masa kini tak lain tak bukan Seksualiti Merdeka (SM)..
SM ni macam kudis, nanti lama2 bila masyarakat dah menghalalkannya dan dah terbiasa, 
ia bermutasi jadi kanser akan membunuh keseimbangan masyarakat normal..

NAMA | OBJEKTIF | PERSOALAN

Kenapa merabunkan rakyat Malaysia dengan guna nama SM yang nampak macam best je bunyinya, 
padahal tersirat agenda2 bangsat ni?
Gunalah "Duduk sama rendah diri sama tinggi dengan LBGT ke", "LBGT pemangkin revolusi ummah ke" 
Why?why?
Kenapa kau tiba2 nak promosi bagai?Padahal masa kau senyap2 dulu rakyat tak ambil kisah pun..
Bilanya suara hak kau ditindas?Aku tengok kau boleh je pergi sekolah, belajar oversea, pergi klinik kerajaan kena cas murah je kalau sakit..tiada yang halang pun?Jadi,jadah mananya suara kau kena halang?
Kalau nak promosi hak asasi je ok, tapi nawaitu kau nak promosi tindakan untuk halalkan seks beraneka jenis dan juadah tu yang masyarakat Malaysia nak cantas habis tarak kasi tinggal kesan punya..
Kau sedar tak kau sebenarnya dah ceroboh hak asasi orang lain juga dengan tuntutan kau tu?
Siapa?Laki, bini , anak , family si gay dengan lesbian dengan masyarakat punya hak lagi..
Kau ingat kau seorang ada hak?
Kau marah bila orang cakap nanti PEROGOL pun ikut sama nak tuntut hak asasi bawah kau, tapi kau tak highlight pun siapa golongan sasaran kau?Lainlah kalau kau spesifikkan..

"Kami memperjuangkan hak seks di atas dasar suka sama suka sesama orang dewasa, atas dasar consensus, sama ada dengan gender sama atau berbeza, TIDAK termasuk rogol dan seks dengan kanak2 bawah umur"

Kan jelas macam ni..ni kau dolak dalik main dengan istilah suci murni macam yang kau tulis ni..

"Kami percaya setiap orang berhak untuk menyayangi dan disayangi, sama ada dia gay, lesbian, biseksual, transgender, heteroseksual, aseksual, panseksual dan sebagainya.."

Fuhh..memang BM boleh A+ kalau kau kekal prestasi penggunaan macam ni..
Bak kata Ustaz Zaharuddin - agamawan dan pemikir tersohor tanahair..

"Bahagian berhak untuk menyayangi dan disayangi tiada masalah dari sudut Islam namun ia membawa mesej pengiktirafan aktiviti yang disebutkan selepas itu, ia membawa masalah."
.
.
.
Sehubungan dengan itu (cewahh..boleh celen BM kau tak wahai SM?) aku nak kongsikan formula matematik bagi manusia normal berfikiran terbuka, tak jumud, moden, highly educated dan liberal (kan kau cop orang yang membantah semua kolot dan belajar sekerat je)..Tak payah hafal..common sense je ni..
.
.
.

Ayam jantan yang malu2 kucing  X  Ayam betina = Normal, Socially acceptable..
.
.

Kucing jantan yang malu2 ayam  X  Kucing betina = Normal, Socially acceptable
.
.

Lembu jantan kachak  X  Lembu betina = Normal, Socially acceptable
.
.
dan
.
.

(LBGT X LBGT) + (manusia yang kononnya liberal dan highly educated, yang claim mereka je yang open minded, puak2, yang guna bahasa selamat dan ubah2 topik untuk rabunkan orang lain tapi sebenarnya sokong LBGT) = Abnormal + malignant + mutation + worst social cancer of humanity ever..
.
.
.
.
Binatang yang tiada anjakan paradigma di mindanya pun tau mana hok mano jate tino..banyak lagi manusia yang mulia kerana dikurniakan otak yang hebat (sarcastik ni, jangan bangga pula) kena belajar dari binatang sebenarnya..jangan tau cakap mencarut dengan mengaitkan binatang je ( cth : otak udang, bodoh macam lembu, pekak badak, gemuk macam gajah, kari kambing..eh,yang tu bukan)
Jadi, mari semua rakyat Malaysia katakan....
.
.
.
.
.

....yang membawa banyak mudarat dari manfaat ini ;)


p/s : sila belajar dari sejarah tamadun bandar pompey, Italiana ye semua;)

1 komen:

Write komen
Lee-kun
AUTHOR
November 9, 2011 at 12:31 AM delete

personal opinionla..
golongan ni golongan yg terover open minded and over pk..terover pndai..ni jadi cmni neyh..

kalau benda ni lulus, x mustahil nt manusia2 yg amal sex plik2 pn mintak hak dorg yg dr awlnye xder hak pn..

takut bteila, na'uzubillah..akher zaman..

Reply
avatar