ATM mungkin kalah, TAPI..

22.10.12 17 Comments A+ a-


Bismillahi Rahmani Rahim


Sebagai kakibola tegar yang dikenali mamak-mamak seantero malaya, rasanya belum terlambat lagi untuk aku ucapkan tahniah kat Kelantan sebab menang Piala Malaysia..

Hebak sek demo dih..main pun sedak kawe tengok..hehe

Sebenarnya aku sokong ATM, sebab ada Hai-O..
Bajet Hai-O boleh buat sejarah menang Piala Malaysia 4 kali dengan pasukan berbeza tapi tok jadilah pulok..
Nak wat lagu mano..

Tapi, game feshaf boring..sekenhaf baru main sedap 2-2 team..hurm..
Kita semua bernasib baik tentera kat Malaysia baik-baik..tapi, tak taulah pulak kalau ada yang macam kat bawah ni...






















Lulz:D


Minggu ni memang banyak cerita menarik pasal sukan..
-Zulfahmi menang naib johan Moto1
-Kelantan 3-2 ATM
-Harimau Muda menelurkan u21 Vietnam 1-0


Oh, i <3 Malaysia :) Best best!

17 komen

Write komen
nurdani
AUTHOR
October 22, 2012 at 1:26 AM delete

tahniah pemain Malaysia. makin hebat.

aku pun sokong ATM tapi nak buek lagu mano..klate dapat. hehe

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
October 22, 2012 at 1:37 AM delete

hahaha...klakar3x~
sama la pendapat..tgk gak.2nd half bru best..tp syokla tgk wlupun ATM kalah.huhuhu.
<3 Malaysia jugak! ^^

Reply
avatar
Taufik
AUTHOR
October 22, 2012 at 2:07 AM delete

tak sempat nak tgk game
sibuk gila aku minggu ni
tahniah gak la kpd kelantan

Reply
avatar
Lee-kun
AUTHOR
October 22, 2012 at 2:21 AM delete

bangga ngan zulfahmii.. ^^

Reply
avatar
October 22, 2012 at 3:33 AM delete

Jgn bawak masok keta kebal dlm studium suda la

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
October 22, 2012 at 5:51 AM delete

bAHAHAAH..lawok ok...memekak kt bawah umah gamer ritu hokeh..

Reply
avatar
October 22, 2012 at 7:08 AM delete

nasib baik jugak sniper2 dorang x dok atas bumbung stadium. target setiap pemain kelantan kan? hohoho..
aku pon tgk sekenhaf je.. ;P

Reply
avatar
October 22, 2012 at 7:34 AM delete

tapi gol indera putra tu seriously mmg sangat hebat. nak mengalir air mata aku player malaysia boleh buat gol macam tu, plus dengan hantaran yang sangat cantik kepadanya dari tengah padang. harap2 bila pasukan malaysia main dengan team negara lain dapat terbitkan juga gol2 yg menarik mcm tu...

Reply
avatar
October 22, 2012 at 9:01 AM delete

atm ne baru besh, tak mo mesin atm... tp tgok pemain malaysia da mkin bagus.. ritu pun tak layan gak bola.. dgar je dorang ckp gol tak tahu sape yg golkan hehehe

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
October 23, 2012 at 12:08 AM delete

slalu kalo psl bola ni, aku malas nak tengok sbb pedih mata la (aurat lelaki tak terjaga)..cukup sekadar mndengar radio dan tahu sapa menang wuahahahaha (gila komen hijabster abis) ;p

Reply
avatar
October 23, 2012 at 5:37 AM delete

kencing tul la kau ni. sebut bismillah tapi kartun ckp sepakan tak kencang, padahla airtu terang2 kencang. kamon jgn rendahkan team sesama malaysia yg menang dan xberapa suka tgok team malaysia yg lain menang. inilah melayu hati busuk. dengki xmau akui ore melayu lain lebih baik. aku tahu kau bergurau tapi aku xsuka sifat munafik kau tu.

Reply
avatar
cci
AUTHOR
October 23, 2012 at 6:32 AM delete

yeayh.. walaupon kalah.. dorang nak banyak drama king.. :P

Reply
avatar
October 23, 2012 at 8:41 AM delete

tak tengok pun.. tengok ala2 kartunster kat sini pun okey.

tahniah kat pasukan kelantan.

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
October 23, 2012 at 5:15 PM delete

jangan senang-senang jatuhkan orang munafik..bangsa melayu yang tiba-tiba emo macam ko la yang lagi senang kena provoke dengan manipulate..yang cuit sikit melenting, yang usik sikit nak berdemo je..kan aku melawak je..aku ucapkan tahniah apa kat kelatan dan last sekali pun aku tulis "lulz"..

zzz...

Reply
avatar
C++
AUTHOR
October 24, 2012 at 3:44 AM delete

Bhai NaZha...

Main banyak ngelat dan tipu... tarak best aaa....

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
October 26, 2012 at 1:24 AM delete

.. rileks bro.. rileks... keep cool.. wakakaka.. takkan pasal itu pun nak melenting... adoiaii...



Nazha Anua : mana komen aku.. aku rasa dah komen dah itu hari... haish haishh... (..eh ye ker dah komen?..)

Reply
avatar