Cubaan 1..2..3

19.10.12 15 Comments A+ a-


Bismillahi Rahmani Rahim


Seperti mana semua sedia maklum, blog saya telah terkena buatan orang hingga menyebabkan semua gambar2 yang diupload di setiap entri menjadi hitam keseluruhannya..

Saya tak salahkan sesiapa..tapi sebab hitam, jadi saya saspek ini buatan orang minyak..

Saya hampir putus asa untuk upload apa2 entri pun..
Tapi lepas dengar lagu yang liriknya berbunyi ini saya terus bersemangat :

"Bangkit bila ditolak jatuh bangunlah semula
Bangkit bila diluka nanti pulihlah semula
Bangkit biar bersusah dulu nanti senang semua
Sakit pada luka kan pulih semula
Bangkit"

Terima kasih rappers Malaysia DJ Fuzz Altimet dan Salam kerana lagu yang syahdu ini..

Sebagai bukti saya dah bangkit, saya nak kongsi karikatur yang saya buat untuk seorang kakitangan di tempat kerja saya yang dah bersara..

Oh ya, saya tengah repair template blog ni balik..lepas saya bakar orang minyak tu nanti saya upload balik kartun yang terkena buatan orang tu ya:)


Medium : kertas A4 terpakai
Pen : Hitam dakwat basah 0.1
Pensil : pensil picit-picit


Selamat Bersara Kak Mun ;'(



pi.es : follower saya dah 200 orang:) yahu! walaupun tak upload, anda semua masih follow juga..thanks:) nanti saya rajin ok:)



15 komen

Write komen
plain83
AUTHOR
October 19, 2012 at 4:19 AM delete

nice nazha, teruskan berkarya ^^

Reply
avatar
October 19, 2012 at 6:16 AM delete

kita hanto balik org minyak tu kat tuan die..huhahuaha... xpe sabar ea, sntiasa tggu awak upload k-drama

Reply
avatar
October 19, 2012 at 6:45 AM delete

pergh..! gigih betul nak upload satu2 entri kan?? terbaik.. teruskan berusaha.


bakor jangan tak bakor orang minyak tu.. ;p

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
October 19, 2012 at 6:57 AM delete

kena guna bomoh yang power sikit bro.. koh koh koh

Reply
avatar
October 19, 2012 at 8:07 AM delete

cantiknya karikatur tu. tapi mesti sebak kan bila kakak tu nak bersara dah...

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
October 19, 2012 at 9:16 AM delete

Ishh!! Blog pon nak kena buatan org ke?
Hebat betul org zaman skang ni..hahahha

We'll be waiting!!!

Reply
avatar
C++
AUTHOR
October 19, 2012 at 10:47 AM delete

Bhai NaZha...

Sudah level OTAI tue... hahaha... semoga berjaya menghalau semua hantu setan yang mengacau... hahaha

Reply
avatar
hazanis
AUTHOR
October 19, 2012 at 1:53 PM delete

teruskan berkarya..^^

Reply
avatar
norinaomar
AUTHOR
October 19, 2012 at 5:59 PM delete

peliklah penyakit ni..kenapa ye?

Reply
avatar
kiru magu
AUTHOR
October 21, 2012 at 7:44 AM delete

mcm mane blog pun ade kene ilmu hitam ni,agak kemusykilan di sini :l

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
November 11, 2012 at 7:33 PM delete

apsal sume katun ni sama je. hitam putih

Reply
avatar