Yuna | Terukir Di Bintang | Versi Kartun

11.11.13 11 Comments A+ a-




Bismillahi Rahmani Rahim



Ni lagi satu Muzikartun yang aku pernah buat dulu..

Aku uploadkan balik sebab banyak yang bertanya..

Tett..

Sebenarnya, aku je yang asyik tanya kat diri sendiri..haish..
Kronik dah aku ni..


Klik kat sini untuk muziknya..
Yang rajin sangat buat video ni is my future adik ipar..

So klik la:)










Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu













Tapi...











...sayangkan ku...












...capai bintang dari langit...












...untukmu :-)












Jika engkau minta satu dunia...












 ...akan aku cuba












Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia <3












Hati ini bukan milik ku lagi












Seribu tahun pun akan ku nanti


Kan… kamu…












Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa di hatiku :-(











Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu :-) :-) :-)




Tapi lirik lagu ni aku tak paham bab "Sayangku jangan kau persoalkan siapa di hatiku"..
Sebab yela, apasal si pasangan tak boleh persoalkan pulak siapa kat hati pasangan dia..

Mana tahu tiba-tiba ada orang lain ke..memang haish nak kena jotos la..


Oh ok..aku tak..sebab aku setia pada yang 1 <3 



updated : jotos ni macam sekeh/luku kat kepala la dalam bahasa melayu..
tinju dengan pukul tu macam betul, tapi nampak ekstrim sangat:)
orang jawa cakap jotos je..ke orang jawa area muar je?entah..haha

11 komen

Write komen
ct cheery
AUTHOR
November 11, 2013 at 3:16 AM delete

kelakar..hehe i loike :)

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
November 11, 2013 at 6:41 AM delete

haa kan... buat video la baru ngam ^^

jotos? apa tu? sama maksud dengan sekeh ka?

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
November 11, 2013 at 9:10 AM delete

hahaha, aku pon nak tanya,
jotos tu apebenda?

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
November 11, 2013 at 9:14 AM delete

Ok, seminit kemudian aku dah tahu.
Jotos tu macam tinju dalam bahasa jawa, betul tak?

Reply
avatar
November 11, 2013 at 6:25 PM delete

ye la..kenapa nak persoalkan lagi? hati dia dah bagi kat pasangan dia.. so dia mana ada 'hati' lagi.. huhu. tu je yang aku buleh simpulkan.

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
November 12, 2013 at 6:20 PM delete

ke Jawa Muo jer guna jotos?.. kakakkaka.. sebab masa kat sekolah aku biasa guna jotos gak...

Reply
avatar