Astrid | Tentang Rasa | Versi Kartun

13.11.13 12 Comments A+ a-





Bismillahi Rahmani Rahim



Reupload entri kategori Muzikartun.


Astrid | Tentang Rasa | Versi Kartun
Lagu ni merupakan OST sebuah Drama Aiskerim Vanilla Cokelat
Sebenarnya lagu ni slow sangat..
Aku suka part chorus je..



Apapun, klik sini dulu baru layan:)












Teeengggggggggggggggggg...Tengg ~










Teeengggggggggggggggggg...Tengg ~ 










Aku tersesat 










Menuju hatimu 










Beri aku jalan yang indah 











Ijinkan ku lepas penatku 










‘tuk sejenak lelap di bahumu 










Dapatkah selamanya kita bersama 










Menyatukan perasaan kau dan aku 










Semoga cinta kita kekal abadi 










Sesampainya akhir nanti selamanya 










Tentang cinta yang datang perlahan 










Membuatku takut kehilangan 










Ku titipkan cahaya terang 










Tak padam di dera goda dan masa 










Oooohhhhhhhhhh~....










Oooohhhhhhhhhh~ 



Aku tak tau apa kaitan antara cinta dengan siput babi..
mungkin aku terlebih halusinasi


12 komen

Write komen
C++
AUTHOR
November 13, 2013 at 10:00 PM delete

Bhai NaZha..

Terbaek lah.. Gua pon suka lagu nih....

Reply
avatar
Noor Suraya
AUTHOR
November 14, 2013 at 1:28 AM delete

masuk part siputbabi tu jd lawak la.hahahhahahaha

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
November 14, 2013 at 6:40 AM delete

gary si pet spongebob pun ada buat special appearance hahah XD

ada relevance dia siput tu, sbb dia bergerak dengan perlahan :p

Reply
avatar
Keri Ikhwan
AUTHOR
November 14, 2013 at 9:08 AM delete

macam biasa .. ekspresi muka memang terbaik
tinggi betul imaginasi ko haha

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
November 14, 2013 at 9:15 AM delete

Part lukisan awal2 gitar tu dah buat aku tergelak...
Pastu rasa sweet plak...
Pastu rasa 'eh, siput babi?'
Pastu rasa 'ooooh..'

Aku rasa siput babi tu adalah metafora kepada perlahan. Kan?

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
November 14, 2013 at 9:56 AM delete

ye..kot..aku tak ingat..haha

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
November 14, 2013 at 10:43 AM delete

haahahahha.. part siput babi jatuh tue aku tergelak.. kah kah kah

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
November 14, 2013 at 10:44 AM delete

Amacam Bero, ajak cEro sekali buat projek jahat kita mau ka?.. kakaka

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
November 14, 2013 at 10:53 AM delete

gua yakin kalau kita rasuah dengan sirap ikat tepi mesti dia follow projek jahat kita kahkahkah..

Reply
avatar
November 14, 2013 at 9:24 PM delete

memang minat giller lagu ni!

Reply
avatar
November 20, 2013 at 7:27 AM delete

terbaik. boleh buat video lirik lepas ni

Reply
avatar