Tragedi cucur udang

23.1.15 7 Comments A+ a-




Bismillahi Rahmani Rahim







that moment bila makcik kantin bawak cucuq udang panas2 baru masak ngam2 lepas aku bayar cucur udang yang sejuk tu..
Arghhh!!






7 komen

Write komen
plain83
AUTHOR
January 23, 2015 at 4:06 AM delete

...ok ini kelakar, LoL!!! XD

beli je tambah bero, ada lebih bagi la ke jiran ;3

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
January 23, 2015 at 8:59 AM delete

Mintak tukar!!!
Mana sedap makan sejuk-sejuk punya...hahahah

Reply
avatar
Tee Xennov
AUTHOR
January 23, 2015 at 11:17 AM delete

Hahaha haruslah belajar untuk redhooo

Reply
avatar
skulluv
AUTHOR
January 25, 2015 at 3:10 AM delete

mintak tukar je bro. kecuali kau dah makan.hahah

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
January 25, 2015 at 4:37 AM delete

gua dah usaha bero..baru nak tanya je, makcik tu dah bagi jelingan signal yg menyatakan once broken consider sold..gua pasrah..

Reply
avatar
Zyra Roxx
AUTHOR
January 25, 2015 at 5:02 AM delete

selalu kena jugak cmni. pasrah je lah dah ditakdir bukan jodoh.. :3

Reply
avatar
Razfira
AUTHOR
January 26, 2015 at 7:25 PM delete

kena jenguk2 dapur tgok dia tgh goreng apa..haha

Reply
avatar