Juara sebenar AJL 29

19.1.15 7 Comments A+ a-



Bismillahi Rahmani Rahim





that feeling..


Aku doakan Caliph Busker semakin disukai dan murah rezeki..










7 komen

Write komen
Fz27
AUTHOR
January 19, 2015 at 6:32 AM delete

memang berdiri la bulu roma masa diaorang nyanyi.. hope dia orang boleh pegi lebih jauh

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
January 19, 2015 at 7:50 AM delete

yeah bro, aku yang tak berapa nak layan lagu melayu ni pun boleh rasa apa yang ko rasa... ohsem depa tu, vocal dia best ;3

Reply
avatar
Razfira
AUTHOR
January 19, 2015 at 4:27 PM delete

sedap.. effortless gila tgok cara dia menyanyi

Reply
avatar
Shark Kay
AUTHOR
January 19, 2015 at 7:46 PM delete

rezeki manusia siapa yag tahu kn.
rasanya memang makin baik kehidupan mereka lepas nie.
kalau dh trending dan dh feymes mmg murah rezeki diorg.

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
January 20, 2015 at 8:21 PM delete

Aku layan dekat tv pun bangun dr tempat duduk kasi standing ovation TvT
TerbaEk!

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
January 21, 2015 at 5:20 AM delete

aku tak tengok siaran langsung AJL... huhuhu

Reply
avatar
Zyra Roxx
AUTHOR
January 21, 2015 at 5:16 PM delete

that feeling, sama bero! :')

Reply
avatar