Ironi Dalam Jerebu

26.6.13 11 Comments A+ a-



Bismillahi Rahmani Rahim





 Jerebu kat Muar nampak kabusnya,
Jerebu kat otak tak siapa yang tahu..





























Aku senyum sebelah bibir je tengok pe'el mereka..
Yeah semalam dah hujan, kurang sikit jerebu:)


11 komen

Write komen
June 26, 2013 at 5:30 AM delete

hahahaha... nak kurangkan jerebu senang je, suruh perokok2 1malaysia sedut asap jerebu. asap rokok yang penuh bahan kimia pun relek sedut, inikan jerebu

Reply
avatar
||aLeaSaRa||
AUTHOR
June 26, 2013 at 6:23 AM delete

setuju sangat2 dengan prince of noob.peliklah tengok orang yang merokok ni.paru2 tu dah sebati kot dengan asap..jerebu ni small matter je bagi diorang.

alhamdulillah uncle kat muo kata jerebu dah kuranglah sikit...tak tebal macam hari tu ^^

Reply
avatar
hime s
AUTHOR
June 26, 2013 at 6:29 AM delete

time jerebu ni husband aku kurang pulak hisap rokok. hahah

Reply
avatar
Gee GTG
AUTHOR
June 26, 2013 at 9:33 AM delete

cis..^^
serius golongan ni..^^
aish..(sambil geleng kepala..)

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
June 26, 2013 at 6:08 PM delete

mereka dah ada filter bhai..
ora opo2..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
June 26, 2013 at 6:08 PM delete

kurang sikit ke kurang banyak hohoho

Reply
avatar
Noor Suraya
AUTHOR
June 26, 2013 at 6:09 PM delete

hehehhehe...amboi marah benor yg merokok tu kat pembawa kpd jerebu kan?

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
June 26, 2013 at 8:03 PM delete

hujan kemain lebat kat Sepang semalam, tapi jerebu masih menten cool menampilkan diri.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
June 27, 2013 at 12:51 AM delete

Sebab kat punca dia tak hujan.. :)

Reply
avatar
June 27, 2013 at 6:36 AM delete

hahaha.. mereka2 salah satu sebab jerebu kat jelebu..krek..krekk

Reply
avatar