VAT69 Diserang Hendap!

5.3.13 23 Comments A+ a-



Bismillahi Rahmani Rahim





Terkini!
Anggota komando VAT69 diserang hendap oleh pengganas Sulu dan..











..pahlawan papan kekunci Malaysia (keyboard warrior)..




Mereka tak nak pun kena puji sebagai wira semua tu..
Sebelum masuk polis dengan askar mereka dah gantung nyawa siap-siap untuk keselamatan rakyat..
Walaupun kau tak suka tapi at least have some #RESPECT and #PRAY4SABAH
Tahunya duduk depan komputer ngadap facebook dengan twitter lepas tu cakap lebat berdegar-degar fitnah sana-sini teori konspirasi blah blah blah..
Angkat senjata pergi Lahad Datu la kalau berani!!
Al fatihah untuk wira yang terkorban..
Semoga pasukan keselamatan Malaysia beroleh kemenangan~aminn..



Entri sekufu dengan Wira yang tak didendangkan


23 komen

Write komen
Razfira
AUTHOR
March 5, 2013 at 2:42 AM delete

sangat bermakna. mohon share!

Reply
avatar
March 5, 2013 at 3:03 AM delete

mentaliti rakyat malaysia masih mentah dan belum matang..tak kiralah mana2 peringkat umur pun kerana kesemuanya tersangat2lah bangang.

Reply
avatar
nik ros
AUTHOR
March 5, 2013 at 3:31 AM delete

respect tu yng perlu.

Reply
avatar
March 5, 2013 at 4:55 AM delete

suka sgt entri ni smga pasukan kslmtn dilindungi Allah swt dan malaysia teramat menghargai setiap peluh yg mengalir.bg yg banyak sgt bunyi fitnah sana sini...gi lah sna bantu pasukan kite...ckp lebih x mau :(

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
March 5, 2013 at 5:11 AM delete

sokong..diorg th ckp..tp habuk pon xde..sekurang2nyaa tlg laa hormat

Reply
avatar
cci
AUTHOR
March 5, 2013 at 9:09 AM delete

sokong.. nyampah tul bila terbaca status camtu.. terasa i.. sbb huby akak warga ATM..

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
March 5, 2013 at 11:33 AM delete

respect dan doa ... kita yg tak mampu nak angkat M16 ni patut bleh buat at least 2 perkara ni... all the best buat wira2 negara kita!!

Reply
avatar
keri ikhwan
AUTHOR
March 5, 2013 at 5:21 PM delete

sekurang2nya titipkan doa tiap kali lepas solat
atau buat solat hajat

Reply
avatar
Len Inouie
AUTHOR
March 5, 2013 at 6:17 PM delete

Sedih tgk...
geram giler tgk org masih duk sebar pasal politik bagai..

Rasa macam nak tembak guna sebapang guli jer kepala dia.

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
March 5, 2013 at 8:01 PM delete

#RESPECT

Benci aku tengok diorang yang tak boleh bezakan realiti dan sandiwara.
Ingat nyawa manusia tue free ke apa..

Reply
avatar
Yousof
AUTHOR
March 5, 2013 at 10:33 PM delete

Sedih, sakit hati bile soal nyawa macam ni pun ada yang kaitkan dengan politik. Tahi sungguh!


Al-fatihah

Reply
avatar
7spirits
AUTHOR
March 5, 2013 at 10:43 PM delete

respek...aku suka org yg berfikiran macam ko ni...

Reply
avatar
BiskOt
AUTHOR
March 6, 2013 at 4:15 PM delete

mereka tak rasa,mereka lupa bertapa bedebarnya memegang M16 smbil melepaskan tembakan dan menghirup udara butiran peluru yang tepelanting.. =A=

Reply
avatar
March 6, 2013 at 7:00 PM delete

nazha, buatlah komik pendek 3 4 mukasurat ke pasal perwira2 negara kita yang berjuang menentang musuh negara. boleh jugak naikkan semangat juang rakyat malaysia

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
March 6, 2013 at 8:38 PM delete

Kalau dilayan keybod warrior ni kemungkinan lama-lama kita pun akan jadi keybod warrior jugak.

TATATATATATATATATATA

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
March 6, 2013 at 10:26 PM delete

Hahaha...
Banyak sangat orang nak jadi hebat dan wira di belakang skrin...
Susah manusia ni...Susah...

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
March 7, 2013 at 4:39 PM delete

tengoklah kalau ada idea nanti baru buat..:)

Reply
avatar
EZAN IDMA
AUTHOR
March 7, 2013 at 9:05 PM delete

tipikal malaysian. rasa nak maki je dok gado, tp kalau maki kita tergolong jugak mcm diorg kan. so kita berdoa je la. amin

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
March 8, 2013 at 7:00 PM delete

bro....sambungan K-Drama : Sepasang Kasut Itu bila nak update???

Reply
avatar
March 10, 2013 at 11:52 PM delete

btol tu.. xsyg mulut betul.. kasi tembak bru tau..hohoho

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
March 12, 2013 at 10:36 PM delete

tu la masalhnya...ap pon moga smeua yer dpt berakhir cepat.amin.

Reply
avatar