Perutusan Raya Kartunster

1.7.16 5 Comments A+ a-



Bismillahi Rahmani Rahim

Hi guys,
Sebab dah lama tak update, aku rasa kekok gila nak buat entri..
Dan sebab dah lama tak lukis, bila pegang pen rasa macam nak belajar ABC balik pulak haha..

Tahun ni tahun pertama aku berpuasa dan beraya sebagai seorang suami dengan isteri disisi..
Raya berdua beb haha..

Tahun depan Insyallah bertiga pulak aminn :)

Jadi, aku mintak maaf kalau sepanjang berblog ada salah silap dengan rakan-rakan blog kartun dan pembaca kartunster yang lain..
Terutamanya kepada Boss Noob (Buasirotak) dan Aujinz (lanun Ranggi) sebab selalu langgar dateline komik huhu..

Dan mintak maaf juga kalau loading time blog ni lama sangat, maklumlah baru tukar template hihi..

Akhir kata, bawak kereta leklok semua
Jangan menambah statistik sedia ada, baca doa naik kenderaan jangan lupa ok..
Ada masa kita berjumpa lagi dalam blog ni lepas raya :)

Assalamualaikum





5 komen

Write komen
July 2, 2016 at 3:18 PM delete

Selamat hari raya jugak bro. Maaf zahir dan batin. Berhati2 di jalan raya.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 4, 2016 at 10:39 PM delete

Selamat hari raya beroo..rajin2 la update..kesian kami pembaca tak terkomen ni..nak baca kartun sekali..ucapan ini ditujukan kat encik ojinz sekali..blog dah mcm rumah peter parker..

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
July 11, 2016 at 7:54 PM delete

Selamat hari raya bro Nazha ;3

Reply
avatar
shasa_fiez
AUTHOR
July 13, 2016 at 11:21 PM delete

Enjoy baca cerita-cerita kat sini.

Reply
avatar
Noor Suraya
AUTHOR
July 18, 2016 at 7:04 PM delete

selamat hari raya aidilfitri..tumpang hepi tgk hg n isteri hepi..

Reply
avatar