Lawak Lorong Belakang 2

18.11.15 4 Comments A+ a-






Bismillahi Rahmani Rahim



Entri lepas aku publish salah satu komik yang kena rijek, 
jadi kali ni aku bagi lagi salah dua daripada komik tersebut..

Komik ni sebenarnya pasal seorang gelandangan dan kehidupan sehariannya..
Kalau ikut plan, ada watak-watak side kick yang sama-sama memeriahkan hidup dia..

Tapi tu la..lepas buat 4 komik strip terus aku gibab..huhu




Enjoice!


























Hmm, aku patut belajar dari watak pengemis ni supaya jangan gibab..
Sebab dia tak pernah gibab meng-annoying-kan orang haha..






4 komen

Write komen
plain83
AUTHOR
November 18, 2015 at 7:04 AM delete

oits template blogger baru... tergezut den :3

ok, pada skala lawak, aku bagi 3/5. cukup kot? haha ;3

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
November 18, 2015 at 8:06 PM delete

Aku sendiri pun tengah buat eksperimen ttg komik strip,
rasanya yg sesuai jadi rujukan ialah komik Lawak Kampus.
Selalunya yg penting ialah kotak ke-3 dan ke-4, sbb dr situ sebenarnya lawak kena jadi padu.

Sama-sama kita terus jangan gibab!
Jyeeaaahhh!!

Reply
avatar
November 19, 2015 at 4:47 PM delete

hahaha selamat kembali bero...

Reply
avatar
Raz
AUTHOR
November 21, 2015 at 5:07 AM delete

pendek tapi best... :D

Reply
avatar