Sehelai Tuala Itu

27.1.14 11 Comments A+ a-




Bismillahi Rahmani Rahim




















































































































Kita semua ada memori macam ni kan?
ke aku je yang ada?;-D

Ni merupakan teaser untuk salah satu projek aku :-)
Insyallah akan war-warkan bila dah ada end product..

Setia bersama kartunster ok:-) kehkehkeh..











11 komen

Write komen
January 27, 2014 at 4:07 AM delete

baik incik... kami akan terus setia bersama kartunster.

p/s: projek apa nazha cam menarik jer

Reply
avatar
Keri Ikhwan
AUTHOR
January 27, 2014 at 5:43 AM delete

tuala, kain batik, selimut, cadar semua sebat asalkan boleh terbang.

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
January 27, 2014 at 7:14 AM delete

oh, aku rasa mcm tak ada jer budak2 yg tak pernah cuba buat adegan ni, kalau ada pun budak tu mungkin tak pernah tengok cerita superhero yg terbang pakat cape...

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
January 27, 2014 at 7:16 AM delete

menarik nie.. projek apa tue Bero?

Reply
avatar
Kechek Buzz
AUTHOR
January 27, 2014 at 8:34 AM delete

hahaha... memang tu la kerjanya bila jumpa kain yang boleh diikat.. ^_^

Reply
avatar
BiskOt
AUTHOR
January 28, 2014 at 4:38 PM delete

selalunya.. ikat kain batik kt muka/dahi (kes geli ikat kat leher) , cosplay ala2 ninja. panjat katil tinggi2, tangga pun jadi dan. terjun. dulu2kan cerita kungfu/ninja banyak yg terbang. hew hew. :}

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
February 8, 2014 at 5:59 AM delete

Sampai sekarang aku buat lagi dlm bilik sorg2...hahahaha

Projek! Projek! Projek!!

Reply
avatar
February 9, 2014 at 11:45 PM delete

Imaginasi kita zaman bebudak ni memang power. Dengan sehelai towel sahaja kita mampu bertukar menjadi Superman mahupun seorang ninja.

Reply
avatar
Zyra Roxx
AUTHOR
February 10, 2014 at 12:18 AM delete

tuala, selimut, pelikat, batik. mana yg sempat gua tibai. kdg mak pun konpius gua ni gegel ke boboi :3

Reply
avatar
deno
AUTHOR
February 11, 2014 at 12:43 PM delete

alahai sweetnya memori zaman dulu-dulu kan :)

Reply
avatar