Finger Martial Art (Kungfu Sejari)

13.2.14 14 Comments A+ a-





Bismillahi Rahmani Rahim









































































































































Hari tu tengah makan kat kedai..
Ternampak 2 orang adik beradik tengah main benda ni..
Seorang laki, lagi seorang perempuan..
Kiut betul..si adik perempuan kalah...
lepas tu buat muka sememeh..kehkehkeh..
Hmm..susah nak jumpa budak kecik yang tak main game henpon sekarang ni..




kagum kagum...












14 komen

Write komen
Keri Ikhwan
AUTHOR
February 13, 2014 at 4:04 AM delete

ingat kungfu sejari aliran Tsuru yg Ten Shin Han dan Chiaou Zhu guna dlm dragonball tu :D

Reply
avatar
February 13, 2014 at 5:20 AM delete

hikmat api syurga meragut lalaaaaaaaaangggg

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
February 13, 2014 at 7:09 AM delete

pergh kalo aku pun akan kagum dgn budak2 tu... rare ;p

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
February 13, 2014 at 9:41 AM delete

Fuyooo!
Aku ingat game ni dah pupus dari muka bumi ni....
Rupanya ada jugak bdak2 yg main ek...
Dulu aku main pun, asyik kalah je...
(T_T)

Reply
avatar
February 14, 2014 at 12:23 AM delete

Hidan dengan Shikamaru ker tu? heheheh~

Reply
avatar
February 14, 2014 at 1:14 AM delete

Salah satu cara nak develop creativity budak-budak. Jauhkan dari sebarang gadget. InsyaAllah, nanti ada je akal diorang nak hiburkan hati.

Main gajet lelama ni bukan elok sangat. Anti sosial kang jadinya.

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
February 15, 2014 at 4:23 AM delete

budak yang rare... power power... koh koh koh

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
February 15, 2014 at 9:58 PM delete

Rare la adk beradik tu..payah dh nk jmpe skrg ni..tu tgk katun atas ni pon pk..smpi gmbr last baru...oooooo..haha

Reply
avatar
Zyra Roxx
AUTHOR
February 15, 2014 at 11:58 PM delete

terel makbapak depa. lejen.

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
February 16, 2014 at 8:00 AM delete

pheww ada gak lagi budak2 yg maw main menda camni ? rare sungguh la depa!

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
February 18, 2014 at 1:28 AM delete

lama x main benda tu..serius rasa dh tua sgt bila igt kembali

Reply
avatar
February 19, 2014 at 5:37 AM delete

Adoi. Aku dah la kuat main game
Confirm bakal anak aku pun nanti kuat main gadjet.

-admin-

Berminat dgn pelikat pants dari afdlin shauki maharajalawak? Meh terjah blog aku.

Reply
avatar
deno
AUTHOR
February 24, 2014 at 10:49 AM delete

alahai mesti cute sangat kan budak2 tu main...!^^

Reply
avatar
Yousof Ngadi
AUTHOR
February 26, 2014 at 9:30 PM delete

Aku pun rindu nak main kungfu jari ni. Nyaris lupa ada wujud mainan ni sebab agak mustahil nak jumpa
bebudak sekarang main "-_-

Reply
avatar