Fenomena gajah depan mata tak nampak, bakteria hujung dunia nampak

5.4.13 13 Comments A+ a-



Bismillahi Rahmani Rahim



Aku dah sebulan tak lukis kartun..
..dan update kartunster..
Ni kartun recycle..tapi masih releven lagi..
enjoice:)





















































































Telefon sekarang tak mesra member depan mata..
Eh,
Ke member sekarang yang tak mesra member depan mata berbanding member dalam intenet?

13 komen

Write komen
April 5, 2013 at 4:26 AM delete

ini benar2 kebabian kahkahkah xD

Reply
avatar
BiskOt
AUTHOR
April 5, 2013 at 6:09 AM delete

apa maksud "telefon sekarang...tak mesra member...depan mata" (terasa ni terasa XD).

Reply
avatar
April 5, 2013 at 6:39 AM delete

ada ke annoyinganua.blogspot.com tu? blog lama ko ke?

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
April 5, 2013 at 9:06 AM delete

ohohoho... aku mmg x suka borak ikut telepon, sbb intonasi dan pitch suara aku bleh disalahtafsir sebagai serious walopun time aku buat lawak...

Reply
avatar
April 5, 2013 at 10:13 AM delete

xsuka org telefon..hahah sebbny org kata suara mcm katun

Reply
avatar
April 5, 2013 at 6:37 PM delete

kadang2 macam ada 2 personaliti je..

Reply
avatar
cci
AUTHOR
April 6, 2013 at 9:33 PM delete

hahaha.. siannya...

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
April 7, 2013 at 5:38 PM delete

nama blog lama..aku annoying dengan nama blog tu..terus tukar nama lain..

Reply
avatar
Yusof Ngadi
AUTHOR
April 9, 2013 at 8:09 PM delete

Sekali baca tajuk aku ingatkan ada kaitan dengan ahli politik Malaysia sekarang ni.. hehe

Sama jugak bila kita hantar mesej, salah teknik menulis mesej kita boleh terus disalah tafsir.. ;D

Reply
avatar
April 11, 2013 at 9:25 PM delete

menarik le blog ni.. hihihihihi... :D

Reply
avatar
keri ikhwan
AUTHOR
April 12, 2013 at 9:08 AM delete

suka tengok ekspresi muka watak2 yg ko lukis. mengancam!

Reply
avatar
TiranaAduka
AUTHOR
April 15, 2013 at 3:11 AM delete

salam.....

layan je yang penting hati kena happy dan ceria selalu..
hidup harus di teruskan walau apa jua yang melanda dugaan itu berbeza-beza pada setiap umatnya...

From TiranaAduka.....: Sakitnya dan Pedih selepas pembedahan

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
April 20, 2013 at 6:41 PM delete

hahhahaha.... terasa semua manusia.. wakakaka

Reply
avatar