Fenomena gajah depan mata tak nampak, bakteria hujung dunia nampak

5.4.13 13 Comments A+ a-



Bismillahi Rahmani Rahim



Aku dah sebulan tak lukis kartun..
..dan update kartunster..
Ni kartun recycle..tapi masih releven lagi..
enjoice:)





















































































Telefon sekarang tak mesra member depan mata..
Eh,
Ke member sekarang yang tak mesra member depan mata berbanding member dalam intenet?

13 komen

Write komen
Anonymous
AUTHOR
April 5, 2013 at 4:26 AM delete

ini benar2 kebabian kahkahkah xD

Reply
avatar
BiskOt
AUTHOR
April 5, 2013 at 6:09 AM delete

apa maksud "telefon sekarang...tak mesra member...depan mata" (terasa ni terasa XD).

Reply
avatar
April 5, 2013 at 6:39 AM delete

ada ke annoyinganua.blogspot.com tu? blog lama ko ke?

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
April 5, 2013 at 9:06 AM delete

ohohoho... aku mmg x suka borak ikut telepon, sbb intonasi dan pitch suara aku bleh disalahtafsir sebagai serious walopun time aku buat lawak...

Reply
avatar
April 5, 2013 at 10:13 AM delete

xsuka org telefon..hahah sebbny org kata suara mcm katun

Reply
avatar
April 5, 2013 at 6:37 PM delete

kadang2 macam ada 2 personaliti je..

Reply
avatar
cci
AUTHOR
April 6, 2013 at 9:33 PM delete

hahaha.. siannya...

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
April 7, 2013 at 5:38 PM delete

nama blog lama..aku annoying dengan nama blog tu..terus tukar nama lain..

Reply
avatar
Yusof Ngadi
AUTHOR
April 9, 2013 at 8:09 PM delete

Sekali baca tajuk aku ingatkan ada kaitan dengan ahli politik Malaysia sekarang ni.. hehe

Sama jugak bila kita hantar mesej, salah teknik menulis mesej kita boleh terus disalah tafsir.. ;D

Reply
avatar
April 11, 2013 at 9:25 PM delete

menarik le blog ni.. hihihihihi... :D

Reply
avatar
keri ikhwan
AUTHOR
April 12, 2013 at 9:08 AM delete

suka tengok ekspresi muka watak2 yg ko lukis. mengancam!

Reply
avatar
TiranaAduka
AUTHOR
April 15, 2013 at 3:11 AM delete

salam.....

layan je yang penting hati kena happy dan ceria selalu..
hidup harus di teruskan walau apa jua yang melanda dugaan itu berbeza-beza pada setiap umatnya...

From TiranaAduka.....: Sakitnya dan Pedih selepas pembedahan

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
April 20, 2013 at 6:41 PM delete

hahhahaha.... terasa semua manusia.. wakakaka

Reply
avatar