Sanggupkah Anda Hidup Tanpa......?

20.1.12 5 Comments A+ a-




Bismillahi Rahmani Rahim




Wah, maaf semua..bulan Januari yang mulia ni busy betul..
Justeru, tak sempat langsung nak kemaskini clog ni CikJah Pak Mat sekalian..

Rindu bukan?

Jadi sebagai penghargaan, saya kemaskini juga clog ini..
Ya, saya bersusah-susah juga mahu update belog tahu!

Jadi, sila hargai kehadiran saya ya:D wahahahahaha..tak adalah..

Enjoy:)





Bolehkah anda hidup tanpa....?































Anda macam ini juga ke?

TETT!!


Terima kasih aril ...fufuuuuuuufu..




p/s: mohon bayar bil internet ya semua..asyik guna internet tempat kerja je bila mahu ber FB...:D 

..ala,kau update blog pun guna internet tempat kerja kan? *suara sumbang*

=_='' tidak hirau..

5 komen

Write komen
yad'z
AUTHOR
January 20, 2012 at 6:50 PM delete

hahha.. takde lah sampai macam tu kot. sebab saye bukan jenis yang kaki fb =)

Reply
avatar
GOKU
AUTHOR
January 20, 2012 at 7:27 PM delete

saya tak boleh hidup tanpa blog ni :-D

Reply
avatar
Lee-kun
AUTHOR
January 21, 2012 at 9:23 PM delete

haha, tngk org..sy xder tenet xper, klu xder laptop kot giler..huhuu..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
January 26, 2012 at 10:58 AM delete

kenapa ada keluar iklan bila klik kat blog ni? tak suka.. :(

Reply
avatar
nazha anua
AUTHOR
January 27, 2012 at 1:17 AM delete

Wah,ada keluar iklan?peliknya..sebab blog ni bebas iklan setakat ini..nafneng cherp2 bagai semua itu tiada lagi..mungkin encik anon salah klik kot..huhu

Reply
avatar