Lawak Lorong Belakang 4

30.11.15 5 Comments A+ a-






Bismillahi Rahmani Rahim







Ini adalah tetralogi komik LLB yang ke 4 dan yang terakhir..
Buat masa ni aku belum ada plan nak sambung komik strip ni..
huhu..

Satu, sebab idea takde..
Dua, sebab takde idea..

Untuk yang bertanya kenapa komik2 strip ni kena rejek, aku pun tak tahu..
Tapi mungkin sebab aku belum sampai makam tertinggi pembuatan komik konsep 
macam ni kot..
Sebab ada je yang tak paham lawak LLB yang aku buat dalam entri sebelum ni haha :D










































Lepas ni nak buat entri pasal komik Buasirotak pulak huhu :)
Tunggu..






Lawak Lorong Belakang 3

23.11.15 4 Comments A+ a-




Bismillahi Rahmani Rahim



Jumlah semua komik strip Lawak Lorong Belakang yang aku buat ada 4..
Jadi ni yang ke-3..
Kalau nak tahu kenapa semuanya berkaitan bola, 
boleh baca entri LLB 1 kat sini ok..





















































Lawak Lorong Belakang 2

18.11.15 4 Comments A+ a-






Bismillahi Rahmani Rahim



Entri lepas aku publish salah satu komik yang kena rijek, 
jadi kali ni aku bagi lagi salah dua daripada komik tersebut..

Komik ni sebenarnya pasal seorang gelandangan dan kehidupan sehariannya..
Kalau ikut plan, ada watak-watak side kick yang sama-sama memeriahkan hidup dia..

Tapi tu la..lepas buat 4 komik strip terus aku gibab..huhu




Enjoice!


























Hmm, aku patut belajar dari watak pengemis ni supaya jangan gibab..
Sebab dia tak pernah gibab meng-annoying-kan orang haha..






Lawak Lorong Belakang

16.11.15 6 Comments A+ a-






Bismillahi Rahmani Rahim




Hai semua :) Lama gila tak post entri kat sini..
Blog pun macam dah tak berapa nak meriah je aku tengok..
Tapi aku kagum dengan kawan-kawan blogger lain yang gigih up entri dengan penuh istiqomah dan konsistentuensi!
CC : Cero, Aujinz, Buasirotak dan lelain yang aku tak sebutkan..haha
Tahniah aku ucapkan..tepuk tepuk tepuk!!




Aku dalam kemalasan-malasan ni saja-saja tukar template kot-kot la ada semangat sikit nak menulis..
Sebab bro uncle Johnni lepas tukar template aku tengok lain macam dah asyik up entri je..
dah macam naik syeikh aku tengok..hehe..




Hmm, aku tak sempat buat komik baru..huhu
Komik ni sepatutnya masuk Komik-M - Antologi Aku, Kau dan Bola..
Tapi kena rejek huhu..
Aku publish la kat sini yek..
Harap-harap kau orang tak rejek pulak kehkeh..




Jadi..





Aku persembahkan ... 





Lawak Lorong Belakang 
(sebenarnya tak kelakar pun..hmm)
























Tamat.





Aku tak expect apatah lagi menaruh harapan tinggi ada yang gelak..
Jadi, kalau ada yang leret2kan ekor bibir sebelah tu memang aku tabik..
Yang senget-sengetkan dan menjuihkan serta mengkumat-kamitkan mulut tanda benci diadunkan dengan sumpah seranah pun jangan risau..
Aku tabik jugak sebab banyak tabik lebih ni..



Hmm, nak buat macam mana,
Dah nama pun karya rejek kehkeh..